Ήταν μόνη της από το 2020 - Σε σχέση με γνωστό και κούκλο ποδοσφαιριστή η Βίκυ Κάβουρα

Ποιος είναι;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βίκυ Κάβουρα είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz, ωστόσο μέχρι τώρα όλα έδειχναν πως ήταν μόνη και πως δεν υπήρχε κάτι σταθερό στη ζωή της. Η ίδια, άλλωστε, το επιβεβαίωνε με τα λεγόμενά της στις συνεντεύξεις της, καθώς ανέφερε συχνά πως δεν αισθάνεται έτοιμη να παντρευτεί, διότι δεν έχει βρει ακόμη τον άνθρωπό της.

Καλεσμένη, μάλιστα, στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 20/11 και μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις της, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο τελευταίος της σύντροφος ήταν πριν χρόνια.

«Το βασανίζουμε στο μυαλό μας παραπάνω, γι’ αυτό δεν κάνουμε σχέσεις. Το ζητούμενο για μένα είναι 100% ο χαρακτήρας. Στην αρχή όλοι κοιτάμε την εμφάνιση. Από κει και πέρα η σχέση γίνεται απαιτητική και χρειάζονται κι άλλα πράγματα. Να ταιριάξουμε, να έχουμε κοινή πορεία.

Έχει περάσει καιρός, χρόνια από την τελευταία φορά που έκανα σχέση. Επειδή κατάλαβα ότι εγώ φταίω ήθελα τον χρόνο μου να το βρω με τον εαυτό μου. Μία σχέση πρέπει να ξεκινάει από το αν ξέρεις τι θέλεις. Μία σχέση είναι η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας σε προβολή».

Πώς ορίζει την υγιή σχέση: «Να είμαι ομάδα με τον σύντροφό μου, μια γροθιά και να αντιμετωπίζουμε όλα τα προβλήματα με χιούμορ και ερωτισμό. Θαυμάζω έναν άνθρωπο όταν είναι προστατευτικός».

Σε σχέση η Βίκυ Κάβουρα 2 χρόνια μετά τον τελευταίο χωρισμό της

Η τελευταία της σχέση έληξε το 2020 και ο τότε σύντροφός της ήταν ο Γιώργος Βίγγος, με τον οποίο παρόλο που έμειναν για πολύ καιρό μαζί, δεν κατάφεραν να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω και έκτοτε επέλεξε να μείνει μόνη, όπως εξήγησε παραπάνω.

Βίκυ Κάβουρα Γιώργος Βίγγος

Όλα αυτά ανατρέπονται, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA και συγκεκριμένα της εκπομπής Happy Day, καθώς δημοσιεύματα την θέλουν να έχει αναπτύξει ένα νέο ειδύλλιο με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Πρόκειται τον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως ακραίος (αριστερός) ή κεντρικός αμυντικός στη Barcelona και στην Εθνική Ελλάδος. Τίποτα δεν είναι ακόμη, επιβεβαιωμένο, από την πλευρά τους.

Γιώργος Τζαβέλλας

Ο ίδιος, το 2014 ξεκίνησε τη σχέση του με την Μις Ελλάς 2012, Αθηνά Πικράκη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Αυγούστου 2018 στο Ηράκλειο Κρήτης και απέκτησε έναν γιο, τον Δημήτρη. Το 2021, όμως, ήρθε και ο δικός τους χωρισμός, με τους δυο τους να σβήνουν κάθε κοινή τους φωτογραφία στα social media, ενώ εκείνη είχε προχωρήσει και σε μία αινιγματική ανάρτηση με το παιδί της, γράφοντας: «Ότι και αν συμβεί η μαμά θα είναι πάντα εδώ για σένα! Άγγελε μου».