«Της χρεώνουν κάτι ως μειονέκτημα, το οποίο...» - Ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός προς υπεράσπιση της Ιωάννας Μαλέσκου

Μετά τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Της χρεώνουν κάτι ως μειονέκτημα, το οποίο...» - Ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός προς υπεράσπιση της Ιωάννας Μαλέσκου

Το βράδυ της Πέμπτης 1/12, ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Night Out, και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο διάσημος σχεδιαστής, μίλησε λοιπόν, για την ζωή του (δείτε εδώ την εξομολόγηση για την πιο σκληρή χυλόπιτα που έχει φάει) και την καριέρα του, όμως σχολίασε και διάφορα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Πιο συγκεκριμένα, σε μία δοκιμασία κλήθηκε να δημιουργήσει beef, διαμάχη ουσιαστικά, με ορισμένους και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Τότε, εκείνος είπε: «Αγαπητή Ιωάννα Μαλέσκου, γιατί μιλάς τόσο καλά ελληνικά; Τι νομίζεις δηλαδή; Ότι είσαι η Θουκυδίδη; Ποια είσαι; Είσαι απλά μία πάρα πολύ ωραία γυναίκα. Και λοιπόν; Φτάνει ο Θουκυδίδης. Δεν θέλω άλλο».

Το ξέσπασμα του Κώστα Τσουρού για την Ιωάννα Μαλέσκου

Στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, την Παρασκευή 2/12, σχολιάστηκαν, λοιπόν, τα λόγια του και ο Κώστας Τσουρός ξέσπασε για το γεγονός πως προσάπτουν στην παρουσιάστρια κάτι θετικό ως αρνητικό.

«Αυτό το ότι στην Ιωάννα Μαλέσκου, εξαρχής, της προσδώσανε το ότι γιατί μιλάει τόσο καλά ελληνικά. Μπορεί να μιλάει ένας άνθρωπος και καλά ελληνικά σε αυτή τη χώρα. Αυτό είναι το σωστό. Το αντίθετο δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Της χρεώνουν κάτι ως μειονέκτημα, το οποίο είναι πλεονέκτημα», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Και η Ελεονώρα Μελέτη του απάντησε: «Επειδή την Ιωάννα εγώ την παρακολουθώ στο Instagram μιλάει έτσι, αγαπάει τα ελληνικά. Για κάποιους, σου λέει ότι στην τηλεόραση που το μέσο είναι λίγο πιο λαϊκό, χαμήλωσε λίγο το επίπεδο. Στοχεύουν στο ότι τα μιλάει στην τηλεόραση τόσο επίσημα».