«Βλέπω φουσκωμένη κοιλίτσα» - Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καινούργιου

Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βλέπω φουσκωμένη κοιλίτσα» - Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καινούργιου

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο βιώνει η Κατερίνα Καινούργιου τόσο όσον αφορά την επαγγελματική της ζωή όσο όμως και την προσωπική και κανείς δεν μπορεί να της το χαλάσει αλλά ούτε και η ίδια να το κρύψει.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή της στον ALPHA, Super Κατερίνα, σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης και σχεδόν καθημερινά αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή των τηλεθεατών, όπως και χθες 1/12 (δείτε εδώ πόσο έκανε).

Μάλιστα, η τηλεθέαση δεν είναι ο μόνος λόγος που αξίζει να χαίρεται η παρουσιάστρια, καθώς μετά από τον δύσκολο χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα.

Ανυπομονεί να γίνει μανούλα η Κατερίνα Καινούργιου

Πρώτοι εμείς εδώ σας αποκαλύψαμε πως η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται σε μια νέα σχέση, την οποία ωστόσο δεν θέλει να την μοιραστεί ακόμα με τον κόσμο, μη τυχόν την ματιάσει (διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ του YOU για τον αγαπημένο της).

Μάλιστα, μια ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα στον αέρα της 30/11 Super Κατερίνα ήρθε να επιβεβαιώσει με απόλυτη ακρίβεια το ρεπορτάζ του Youweekly.gr καθώς η Κατερίνα Καινούργιου τραγούδησε ένα χριστουγεννιάτικο κομμάτι της Έφης Σαρρή που έπαιξε στην εκπομπή και αποκάλυψε πως το δικό της αγαπημένο είναι αυτό της Δέσποινας Βανδή με τίτλο "Μαύρα Χριστούγεννα".

Τότε λοιπόν, ο συνεργάτης της γύρισε και της είπε: «Εσείς οι φρεσκοερωτευμένοι αυτά σκέφτεστε», με την παρουσιάστρια ούσα αμήχανη να απαντά «Δεν είπα κάτι τέτοιο». «Είπα εγώ για σένα κάτι;» είπε όλο νόημα ο Γρηγόρης Γκουντάρας ωστόσο όλοι κατάλαβαν πολύ καλά πως το σχόλιο αυτό αφορούσε ξεκάθαρα εκείνη (δείτε εδώ το βίντεο).

Και σαν μην έφτανε αυτό, ξεκίνησαν ήδη και τα σχόλια των συνεργατών της περί... εγκυμοσύνης, μιας και σήμερα 2/12 το πρωί ο Ανδρέας Μικρούτσικος της είπε πως φαίνεται φουσκωμένη η κοιλίτσα της, ρωτώντας την ευθέως αν είναι έγκυος.

Η παρουσιάστρια ωστόσο το διέψευσε, τονίζοντας όμως πως ανυπομονεί να γίνει μανούλα.