«Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση» - "Πάγωσε" η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη συνεργάτη της

Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό Μας σήμερα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση» -

Πρώτο θέμα συζήτησης παντού είναι η δημόσια ομιλία της Άννας Μαρίας Βέλλη σε πρόσφατο TedΧ που πραγματοποιήθηκε αναφορικά με την κακοποίηση που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφό της, κάτι που είχε αρχικά αποκαλύψει πριν περίπου έναν χρόνο, μέσα από μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει με τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό της (δείτε την εδώ).

«Ξεκινάω μια σχέση με ένα παιδί που έμελλε να είναι η πιο κακοποιητική σχέση της ζωής μου. Ήμουν πολύ χαρούμενη. Άλλο ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Μέχρι που η πραγματικότητα άρχισε – λίγο πριν από αυτόν – να μου ρίχνει στην αρχή μικρές σφαλιάρες και μετά μεγαλύτερες. Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου.

Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία. Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο. Συγγνώμη», εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη (δείτε εδώ το βίντεο με την ομιλία της).

"Πάγωσε" η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη συνεργάτη της

Τα ανατριχιαστικά αυτά λόγια της ίδιας σχολίασε λοιπόν σήμερα 2/12 η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό Μας και μάλιστα στάθηκαν αφορμή ώστε μια συνεργάτιδά της να αποκαλύψει πως κι εκείνη έχει υπάρξει σε μια κακοποιητική σχέση.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία εξομολογήθηκε δεν υπήρχε χειροδικία στην δική της περίπτωση, ωστόσο ταυτίστηκε με την Άννα Μαρία Βέλλη καθώς κι εκείνη άργησε να φύγει και δικαιολογούσε τα πάντα στην αρχή.

«Τα λέτε όλα πολύ θεωρητικά, σας το λεω εγώ από προσωπική εμπειρία. Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, όχι με χειροδικία. Ταυτίστηκα μαζί της γιατί περιέγραψε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αργείς πολύ να φύγεις από αυτό κι αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Ότι δικαιολογείς στην αρχή. Και τα ψαξίματα του κινητού και τα βρισίδια και τις απειλές και τις προσβολές. Πρέπει να φεύγουμε αμέσως. Αυτό για εμένα είναι το βασικό μήνυμα. Αμέσως κορίτσια. Δεν υπάρχει δικαιολογία, αν το κάνει μία, θα το κάνει και δεύτερη και χειρότερα», είπε μεταξύ άλλων η ίδια.