Ρωτούσαν άλλα κανάλια αν την ήθελαν - Όλο το παρασκήνιο για την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ

Τι άλλη θέση της πρότειναν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ρωτούσαν άλλα κανάλια αν την ήθελαν - Όλο το παρασκήνιο για την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ

Το πρόσωπο της ημέρας είναι αδιαμφισβήτητα η Ντόρα Κουτροκόη, καθώς την Πέμπτη 1/12 ανακοινώθηκε η αποχώρησή της από την εκπομπή "Σήμερα" στο κανάλι του ΣΚΑΪ και σήμερα (2/12) πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκπομπή χωρίς εκείνη (δείτε εδώ τα λόγια των πρώην συναδέλφων της).

Η ίδια προχώρησε σε δηλώσεις, όμως, στα πάνελ της πρωινής ζώνης οι δημοσιογράφοι προχωρούν σε αποκαλύψεις για το παρασκήνιο, κάθε λεπτό. Πολλά είναι τα σενάρια που έχουν δημιουργηθεί, δηλαδή, μέχρι στιγμής.

Στο Mega Καλημέρα, από τη μία πλευρά, αποκαλύφθηκε στην εκπομπή πως υπάρχει ένα σενάριο η Ντόρα Κουτροκόη να αντικαταστήσει μια παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής, κάτι που όμως δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, μιας και υπήρξαν μόνο μερικές συζητήσεις.

Ενώ, στο Πάμε Δανάη ανέφεραν πως της έχει γίνει πρόταση για να συμμετέχει στο ενημερωτικό κομμάτι του Action 24.

Προσπαθούσαν να "δώσουν" την Ντόρα Κουτροκόη σε άλλο κανάλι

Στην Super Κατερίνα, ωστόσο, η ρεπόρτερ του ALPHA, αποκάλυψε πως η δημοσιογράφος είχε ενημερωθεί μία εβδομάδα πριν για την απομάκρυνσή της και πως για τον λόγο αυτό άρχισαν να μιλούν με άλλους σταθμούς για να δουν εάν θα μπορούσαν να την εντάξουν στο δικό τους ανθρώπινο δυναμικό.

Το σενάριο αυτό φαντάζει εξωπραγματικό, καθώς, όπως επισήμαναν στο πλατό, δεν ακούγεται ωραίο ένα κανάλι να "παρακαλάει" κάποιο άλλο για να πάρουν ένα άτομο που εκείνο δεν χρειάζεται πια.

Γι' αυτό, πιθανώς, στην πορεία, να απέρριψαν αυτή τη λύση και θέλησαν να προτείνουν στην Ντόρα Κουτροκόη την θέση της αρχισυνταξίας.