«Θα το πω για πρώτη φορά! Όταν ήμουν στο Open...» - Τα "έβγαλε" όλα στη φορά η Κατερίνα Καινούργιου

Η αποκάλυψη που έκανε με αφορμή την απομάκρυνση της Ντόρας Μακρυγιάννη από τον ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα το πω για πρώτη φορά! Όταν ήμουν στο Open...» - Τα

Πρώτο θέμα συζήτησης παντού τις τελευταίες ώρες είναι η απομάκρυνση της Ντόρας Μακρυγιάννη από τον ΣΚΑΙ, μια απόφαση που όπως φαίνεται πάρθηκε εντελώς ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση.

Τα πρώτα δημοσιεύματα κυκλοφόρησαν χθες 1/12 νωρίς το πρωί και επιβεβαιώθηκαν σήμερα τόσο από την ίδια, όσο και από τους άλλους 2 παρουσιαστές της εκπομπής Σήμερα, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου (δείτε εδώ τι είπαν στην έναρξη της εκπομπής).

Συγκεκριμένα, η Ντόρα Κουτροκόη είπε χαρακτηριστικά για το τέλος της από το κανάλι: «Την περασμένη Παρασκευή έμαθα ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε γιατί τους 2-3 μήνες της συνεργασίας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε ήταν στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή της πρώτες κιόλας δύο μέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής. Ήταν απόφαση του σταθμού την οποία ακολούθησα.

Μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τη διοίκηση του σταθμού ότι σταματάω. Για ποιο λόγο ήταν η ερώτησή μου, δεν μπορώ να πω ότι έχω πάρει σαφή απάντηση. Δεν μας βγήκε αυτό ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας ίσως. Δεν υπήρξε ούτε σύσταση ούτε σύσκεψη ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί η εκπομπή πάει καλά στους πίνακες τηλεθέασης. Ούτε υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς και σχέσης μεταξύ των παρουσιαστών. Η σχέση μου με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στην δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος, θεωρώ ότι δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση.

Σήμερα το απόγευμα μου ανακοινώθηκε ότι αύριο δεν θα είμαι στην εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος, ούτε ως προς το κανάλι ούτε ως προς τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ότι η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου. Θα αποχαιρετίσω τους τηλεθεατές μέσα από το Happy Day, γιατί μέσα από τον ΣΚΑΪ δεν θα τα καταφέρω», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της δημοσιογράφου (δείτε εδώ το βίντεο).

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με την απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΙ

Τα εν λόγω γεγονότα λοιπόν σχολιάστηκαν φυσικά και στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα και με αφορμή το γεγονός πως η Ντόρα Κουτροκόη υποστήριξε πως δεν την στήριξαν οι συνεργάτες της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα παρασκήνιο κατά την συνεργασία της με το Open.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα είπε πως όταν έκανε την εκπομπή της στο εν λόγω κανάλι, ζητήθηκε να φύγει ένα άτομο της ομάδας, ωστόσο τόσο εκείνη όσο και ο συνεργάτης της, Θέμης Μάλλης, βγήκαν μπροστά και απαίτησαν να μην φύγει και τελικά πράγματι η επιθυμία τους σεβάστηκε.

«Θέλετε να πω κάτι για πρώτη φορά για κάτι που είχε συμβεί στο παρελθόν; Ήμασταν στο Open, δεν θα πω το πρόσωπο. Από τη διοίκηση του σταθμού είχε θέμα με ένα πρόσωπο. Ήταν παλιά στην εκπομπή μας. Θεωρούσε ότι δεν αντιπροσωπεύει το ύφος της εκπομπής και του καναλιού κι ότι παίρνει πολλά χρήματα. Μια κυρία. Ήθελε να τη διώξει η δοίκηση κι ο Θέμης κι εγώ πήγαμε πάνω κι ούτε που το διαπραγματευτήκαμε, ότι δεν γίνεται μια γυναίκα στα μέσα της σεζόν, ένας άνθρωπος να χάσει τη δουλειά του και δεύτερο ότι θα κάνει κακό και στο κύρος της εκπομπής.

Θα νομίζουν όλοι ότι εγώ κι ο Θέμης θα αφήσουμε έναν άνθρωπο χωρίς δουλειά, οπότε η διοίκηση είπε έχετε όλα τα δίκια επάνω σας και παρέμεινε. Μάλιστα είχα πει αν φύγει, θα φύγω κι εγώ. Είχαμε κάνει ολόκληρη φασαρία. Αυτό το πρόσωπο τώρα βρίζει κι εμένα και τον Θέμη. Δεν έχει να κάνει. Δεν νοείται κάποιοι επειδή δεν ήθελαν -επειδή δεν μας αρέσει το προφίλ της- τι σημαίνει; Είναι μια γυναίκα που εργάζεται στην εκπομπή και προσφέρει έργο», είπε χαρακτηριστικά.