Έκτακτες αλλαγές στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου - Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού στο ΣΚΑΪ

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έκτακτες αλλαγές στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου - Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού στο ΣΚΑΪ

Η Μαρία Μπακοδήμου αυτή τη σεζόν βρίσκεται στο κανάλι του ΣΚΑΪ με δική της εκπομπή το Σαββατοκύριακο, η οποία ωστόσο δεν τα πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης. Η ίδια έχει απαντήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα και φαίνεται πως προσπαθούσε να δείχνει ψύχραιμη, αλλά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

«Είναι μία περίεργη χρονιά. Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχουμε δει ακόμα πολλές. Έρχονται πρόσωπα που αγαπάμε και θα θέλαμε να δούμε έτσι κι αλλιώς στην εκπομπή. Ενδεχομένως κάποια από αυτά να μας ταιριάξουν αλλά δεν είναι ακριβώς δοκιμαστικό», συνέχισε.

Νέες αλλαγές στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στο κανάλι του ΣΚΑΪ

Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι το γεγονός ότι της έχει δοθεί τελεσίγραφο για να καταφέρει να ανεβάσει τα τα ποσοστά που σημειώνει. Εάν δεν τα καταφέρει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα, γίνονται συζητήσεις μέχρι και για αλλαγή ώρα ξανά. Σήμερα (2/12) θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού και θα κριθεί η απόφαση για το μέλλον της.

Μάλιστα, έχει "πέσει στο τραπέζι" και η συζήτηση για το αν θα παρουσιάσει και δεύτερη εκπομπή και αν συμβεί αυτό, επειδή φήμες την θέλουν να παρουσιάζει το My Style Rocks (δείτε εδώ ποια άλλη ξανθιά επικρατεί), θα πρέπει να τροποποιήσει το συμβόλαιό της με το ΣΚΑΪ και να προχωρήσει σε συμφωνία με την Ατζούν Media.