Κρίσιμο ραντεβού στον ΣΚΑΙ για ξανθιά παρουσιάστρια - Το τελεσίγραφο για να ανεβάσει την τηλεθέαση της εκπομπής

Τα πάνω κάτω στο κανάλι με τα μονοψήφια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρίσιμο ραντεβού στον ΣΚΑΙ για ξανθιά παρουσιάστρια - Το τελεσίγραφο για να ανεβάσει την τηλεθέαση της εκπομπής

Πολλές είναι οι αλλαγές που κάνει ο ΣΚΑΙ στις εκπομπές του. Μπορεί νωρίς σήμερα να αποκαλύφθηκε πως κόβει άρον άρον από πρόγραμμα γνωστή παρουσιάστρια, ωστόσο, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, μαθεύτηκε το κρίσιμο ραντεβού που πρόκειται να γίνει για μια άλλη εκπομπή.

Ανησυχία επικρατεί συγκεκριμένα, για μια εκπομπή που συνεχίζει να κάνει πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθεατές, παρά τις αλλαγές που έχουν κάνει αλλά και τις απομακρύνσεις ατόμων από το πάνελ για να έρθουν άλλα πρόσωπα και να εμπλουτιστεί η θεματολογία.

Όπως μετέφερε η εκπομπή του ALPHA, στον ΣΚΑΙ πρόκειται να πραγματοποιηθεί κρίσιμο ραντεβού, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον της. Μάλιστα, γίνονται αρκετά live δοκιμαστικά με σκοπό να προστεθούν γνωστά ονόματα της τηλεόρασης ώστε να πουσάρουν τα ποσοστά.

Αυτή η εκπομπή του ΣΚΑΙ κινδυνεύει με κόψιμο

Ο λόγος για την εκπομπή Γειά σου της Μαρίας Μπακοδήμου που προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα μέσα από τη συχνότητα του σταθμού.

Οι δηλώσεις της Μπακοδήμου για την τηλεθέαση

«Είναι μία περίεργη χρονιά. Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε» δηλώνει η Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν έχουμε δει ακόμα πολλές. Έρχονται πρόσωπα που αγαπάμε και θα θέλαμε να δούμε έτσι κι αλλιώς στην εκπομπή. Ενδεχομένως κάποια από αυτά να μας ταιριάξουν αλλά δεν είναι ακριβώς δοκιμαστικό», συνέχισε.