«Τα περσινά Χριστούγεννα τα πέρασα...» - Η συγκινητική αποκάλυψη της Τζένης Μελίτα

Τι έγινε στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Τα περσινά Χριστούγεννα τα πέρασα...» - Η συγκινητική αποκάλυψη της Τζένης Μελίτα

Το απόγευμα της Πέμπτης (1/12) φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα, όπως κάθε χρόνο και φυσικά έδωσαν το παρών οι παρουσιαστές της ΕΡΤ, Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελίτα και έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Στην φωταγώγηση βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr (δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες).

Μέσα από την πρωινή εκπομπή «Breakfast@Star» το πρωί της Παρασκευής (2/12) προβλήθηκαν τα σχόλια των παρουσιαστών και έδωσαν έμφαση στο σχόλιο της Τζένης Μελίτα, η οποία ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και χαρούμενη που βρισκόταν εκεί.

Οι δηλώσεις της Τζένης Μελίτα

Η Τζένη Μελίτα, λοιπόν, αναφέρθηκε στις δηλώσεις της στο κανάλι του Star, στα περσινά Χριστούγεννα λέγοντας που τα πέρασε μόνη της και πως φέτος είναι τόσο χαρούμενη που είναι περιτριγυρισμένη από τόσο πολλοί κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Αν φανταστείς ότι τα περσινά Χριστούγεννα τα πέρασα με Covid, κλεισμένη στο σπίτι και έκανα Πρωτοχρονιά μόνη μου… Ο σύντροφός μου ήταν στο μέσα δωμάτιο για να μην τον κολλήσω. Με μάσκες και απόσταση. Είπαμε Χρόνια Πολλά… το λέω και συγκινούμαι. Είναι πολύ μεγάλη στιγμή για μένα που βρίσκομαι εδώ με φίλους».

Να υπενθυμίσουμε ότι μπορεί η εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, να διαφέρει από τις υπόλοιπες αυτής της ζώνης, όμως δεν τα πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ τα ποσοστά που αγγίζει), παρόλο που οι ίδιοι είναι πολύ δεμένοι και αγαπημένοι.

Αυτό είναι κάτι που προσπαθούν να αλλάξουν και η παρουσιάστρια είχε κάτι στο μυαλό της στην τελευταία τους εκπομπή. Σκαρφίστηκε ένα κόλπο για να μπορέσει να το πετύχει και το αποκάλυψε την Δευτέρα 20/11 στον αέρα, μέσα από το ξεκαρδιστικό σκετσάκι που ετοίμασε με τον συνάδελφό της.

Όπως είπε, η αγάπη δεν πουλάει και γι' αυτό θα πρέπει να δημιουργηθεί ίντριγκα μεταξύ τους. Έτσι, πέταξε κάτω την σκαλέτα της και ο Σεργουλόπουλος ετοιμάστηκε να φύγει από το πλατό.