«Μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα, δεν έχω να...» - "Κόλαφος" η Ντόρα Κουτροκόη για τους Οικονόμου και Παυλόπουλο

«Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα, δεν έχω να...» -

Το πρωί της Παρασκευής (2/12), σύμφωνα με δημοσιογράφο από την πρωινή εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Ντόρα Κουτροκόη υπέγραψε την απόλυση της από τον ΣΚΑΪ, (δείτε εδώ την ανακοίνωση).

Η ενόχληση της Ντόρας Κουτροκόη για την απόφαση του ΣΚΑΪ

Η πρώην παρουσιάστρια μπήκε στο κανάλι στις 11:01 και αποχώρησε στις 11:19. Φανερά στενοχωρημένη απάντησε στις κάμερες των εκπομπών λέγοντας πως έγινε ξαφνικά και η αντιπρόταση που τις είχε γίνει ήταν για την θέση βοηθού αρχισυντάκτη, κάτι μακριά από το αντικείμενο της και με την αρχισυνταξία που είχε κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Η ίδια η Ντόρα Κουτροκόη δήλωσε στην κάμερα τα εξής: «Υπέγραψα μόλις την απόλυση, αποχωρώ από το κανάλι. Η αντιπρόταση έγινε χθες το απόγευμα στις 4 μετά από όλα όσα είχαν ειπωθεί στις εκπομπές. Ήταν για βοηθός αρχισυντάκτη που δεν είχε σχέση με το αντικείμενό μου και με την αρχισυνταξία που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαι στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά, σε χρονική στιγμή που είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε ακριβώς αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας».

Στην ερώτηση για το αν δέχτηκε στήριξη από τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, η Ντόρα Κουτροκόη απάντησε: «Όταν είσαι τόσα χρόνια σε μια δουλειά και έχεις μια εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους».

«Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική για τους ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι. Δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον, πήγα μόνο στα κορίτσια στο μακιγιάζ», κατέληξε η Ντόρα Κουτροκόη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην πρωινή εκπομπή MEGA Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής (2/12) σχολιάστηκε η ανακοίνωση της πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ για το νέο της επαγγελματικό βήμα μετά την απόλυση, αλλά και το ξέσπασμα της με τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε το κανάλι. Ειδικότερα, ο Κώστας Τσουρός βγήκε από τα ρούχα του και τόνισε την μηδενική στήριξη που είχε από τους ανθρώπους της εκπομπής. Μάλιστα, ανέφερε πως είναι απαράδεκτο στη μέση της χρονιάς να την απομακρύνουν από την εκπομπή και χωρίς μάλιστα να της λένε και τον λόγο.

Μάλιστα, αμέσως μετά, αποκαλύφθηκε στην εκπομπή πως υπάρχει ένα σενάριο η Ντόρα Κουτροκόη να αντικαταστήσει μια παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής, κάτι που όμως δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, μιας και υπήρξαν μόνο μερικές συζητήσεις.