«Είναι η δεύτερη φορά που μου το λες! Δεν στο επιτρέπω» - Ανέβηκαν οι τόνοι στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα

Μεγάλη ένταση στον αέρα του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι η δεύτερη φορά που μου το λες! Δεν στο επιτρέπω» - Ανέβηκαν οι τόνοι στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα

Χαμός επικράτησε σήμερα 2/12 στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 με αφορμή τον διάλογο με τον αστυνομικό και πρώην φιλοξενούμενο σε δομές της Κιβωτού του Κόσμου (δείτε εδώ την νέα καταγγελία).

Πρωταγωνιστές στην εν λόγω λογομαχία ήταν ο Γιώργος Λιάγκας με συνεργάτιδά του, οι οποίοι διαφώνησαν έντονα σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της κουβέντας. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που ο παρουσιαστής δείχνει έντονα την οργή του όσον αφορά την Κιβωτό, ειδικά χθες που ξέσπασε ξανά κατά του πάτερ Αντώνιου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μιλάει για ένα κορυφαίο στέλεχος τη δομής, που ήταν παντρεμένος από ό,τι λέει η μάνα του 19χρονου. Κλεινόταν το κορυφαίο στέλεχος με το γιο της στο δωμάτιο κι η γυναίκα του, όταν ήθελε να το συναντήσει, χτυπούσε την πόρτα… μην τους διακόψει από τι; Τα άλλα παιδιά φορούσαν sportex κι ο 19χρονος ήταν ο πιο καλοντυμένος. Του αγόραζαν ακριβά ρούχα και παπούτσια. Γιατί τύγχανε τέτοιας προνομιακής μεταχείρισης από τους επικεφαλής της Κιβωτού του κόσμου ο 19χρονος άραγε;

Πριν δώσω το λόγο στον Τάσο να μας πει τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου, που ανθίζουν. Και πατήρ Αντώνιε δεν σας είπα καλημέρα σήμερα. Ρασοφόρος να λέει ψέματα πατήρ Αντώνιε; Δεν λέω για εσάς γενικά το λέω. Σας έχω υποσχεθεί μέχρι να λήξει αυτή η υπόθεση κάθε μέρα θα σας αποκαλύπτει ο Τάσος Τεργιάκης με το ρεπορτάζ τρεις επιχορηγήσεις. Κάθε μέρα θα παίζω μια δική σας δήλωση στα κανάλια, που λέτε εμείς δεν έχουμε πάρει ούτε ευρώ από το κράτος. Όσο υπάρχουν δικές σας δηλώσεις, θα δείχνει και τρεις επιχορηγήσεις ο Τάσος Τεργιάκης. Επίσης θα μιλήσουμε σήμερα για καλαμαράκια, τσιπούρες, ουζάκια, χταποδάκι, τσίπουρο, κρασάκι. Στην υγειά των κορόιδων όλα τσάμπα. Με λεφτά άλλων πατήρ Αντώνιε» (δείτε το βίντεο).

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Πρωινό

Σήμερα, λοιπόν, όλα ξεκίνησαν από μια φράση που είπε η δημοσιογράφος η οποία ενόχλησε αρκετά τον Γιώργο Λιάγκα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια πολύ έντονη στιγμή.

Συγκεκριμένα, η συνεργάτιδά του, είπε: «Επειδή είστε και αστυνομικός, δεν θα έπρεπε να διατηρείτε κάποιες επιφυλάξεις; Είστε και αστυνομικός, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος ο ρόλος σας. Καλό είναι να μην εκνευρίζεστε γιατί είστε και αστυνομικός και πρέπει να ελέγχετε τον εκνευρισμό σας».

  • Γιώργος: Σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν θα κρίνουμε τον άνθρωπο. Σε παρακαλώ πάρα πολύ μην το κάνεις.
  • Ά: Δεν επιτρέπεται.
  • Γιώργος: Σε παρακαλώ στο είπα και προχθές. Ο καθένας που βγαίνει στην τηλεόραση αισθάνεται κάπως.
  • Ά: Να μην διατυπώσω την απορία μου; Γιώργο είναι η δεύτερη φορά που μου το λες αυτό το πράγμα και σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν στο επιτρέπω.
  • Γιώργος: Είναι δικαίωμά του να φέρεται όπως φέρεται ο άνθρωπος.
  • Ά: Κι εμένα είναι δικαίωμά μου να ρωτάω.
  • Γιώργος: Σε παρακαλώ πάρα πολύ, επειδή διευθύνω αυτή την εκπομπή δεν θέλω να φέρνουμε σε δυσάρεστη θέση κανέναν άνθρωπο.
  • Ά: Σε παρακαλώ πολύ να μη με διακόπτεις.
  • Γιώργος: Εγώ σε παρακαλώ.