Ταξιτζής απείλησε με πιστόλι τον Γιάννη Στάνκογλου και αποπειράθηκε να τον πατήσει

Κινδύνεψε η ζωή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Αντιμέτωπος με μια πολύ σοβαρή περιπέτεια ήρθε σήμερα 2/12 ο Γιάννης Στάνκογλου, του οποίου η ζωή κινδύνεψε σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα.

Κινδύνεψε η ζωή του Γιάννη Στάνκογλου

Ο γνωστός ηθοποιός σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, φαίνεται πως απειλήθηκε με όπλο από οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Αμερικής στο Σύνταγμα μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό που είχαν.

Συγκεκριμένα. ο οδηγός ταξί φέρεται αρχικά να απείλησε με περίστροφο τον ηθοποιό και στη συνέχεια να αποπειράθηκε να τον πατήσει με το ταξί. Ο ίδιος μάλιστα έβγαλε όπλο όταν ο Γιάννης Στάνκογλου προσπάθησε να πάρει τις πινακίδες κυκλοφορίας του για να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Κινδύνεψε η ζωή του Γιάννη Στάνκογλου 
NDP

Όλα ξεκίνησαν όταν την ώρα που ο ηθοποιός οδηγούσε το αυτοκίνητό του ένας ταξιτζής μπήκε ξαφνικά στη λωρίδα του, με κίνδυνο να τον εμβολίσει, με αποτέλεσμα ο πρώτος να διαμαρτύρεται και να ακολουθεί διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, μέχρι που ο Γιάννης Στάνκογλου κατέβηκε κάτω για να πάρει τις πινακίδες του ταξί.

Τότε ο οδηγός ταξίδι έβγαλε περίστροφο και τον απείλησε, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο ταξί και επιχείρησε να τον πατήσει αλλά τελικά διέφυγε και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο γνωστός ηθοποιός (διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ζωή του) έδωσε αναλυτική κατάθεση στην Αστυνομία, που είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιήσει τον οδηγό.

Ο Γιάννης Στάνκογλου πρόσφατα μάλιστα είχε μιλήσει για όλες τις φορές που κινδύνευσε η ζωή του, κυρίως στα νεανικά του χρόνια.

"Είδα άγρια πράγματα και όπλο μου έχουν βγάλει σε μπαρ νύχτα, επειδή τσακωθήκαμε. Έβγαινα και κάποιος πείραξε την κοπέλα ενός φίλου και τσακωθήκαμε και πήγε να γίνει φασαρία μέσα στο μπαρ. Κάποια στιγμή, κάποιος από άλλη παρέα έρχεται και όπως πάω να τον σπρώξω, πιάνει πάνω του και βλέπω ότι έχει όπλο".