Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζει την καψούρα του, εγώ είμαι πιο...» - Οι αποκαλύψεις του Τάσου Ιορδανίδη για την "Γη της Ελιάς" και την Θάλεια Ματίκα

«Στην παράσταση έβαλα στοιχεία και από τη δική μας σχέση με την Θάλεια»

 «Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζει την καψούρα του, εγώ είμαι πιο...» - Οι αποκαλύψεις του Τάσου Ιορδανίδη για την
News 02.12.2022 14:10
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Το πρωί της Παρασκευής (2/12) στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Τάσος Ιορδανίδης για την σύζυγο και την καριέρα του.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συνεργασίες που έχει και πως τις αντιμετωπίζει, την "επικοινωνία" που έχει με την Θάλεια Ματίκα που πρόσφατα είχε πει για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που είχε λάβει (δείτε εδώ τα λόγια της) και τα μυνήματα που λαμβάνει στα social media.

Τι θα κάνει ο Τάσος Ιορδανίδης στην «Γη της Ελιάς» και τον νιώθει για την σύζυγο του

Ο Τάσος Ιορδανίδης έκανε δηλώσεις στον τηλεοπτικό φακό του Mega, αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τον σκηνοθέτη του Αντρέα Γεωργίου, τις δυσκολίες στην «Γη της Ελιάς», αλλά και την γυναίκα της ζωής του.

«Δεν είναι αυστηρός σκηνοθέτης ο Αντρέας Γεωργίου. Διαμορφώνει ένα πολύ δίκαιο κλίμα στα γυρίσματα. Η πιο δύσκολη σκηνή που είχα φέτος στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς, ήταν αυτή που έπρεπε να πλακωθώ με τον φίλο μου τον Αποστόλη Τότσικα. Το τεστ DNA πιστοποιεί πως ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της μικρής και την διεκδικεί. Περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη αυτής της ιστορίας», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Για τις συνεργασίες του με το καστ της σειράς, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε: «Αγαπώ πολύ τον Νίκο Γαλανό. Δύσκολα συναντάς τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων. Είναι ευγενικός, δοτικός, έχει χιούμορ. Ο Νίκος Γαλανός είναι ένας άνθρωπος, που έχει ζήσει τόσα πολλά και θέλει να ζήσει και να προσφέρει ακόμη περισσότερα. Ήταν δύσκολο να προσεγγίσεις τους σταρ τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Τώρα με τα social media έχουμε περάσει σε μια άλλη εποχή».

Ο Τάσος Ιορδανίδης τόνισε στη συνέχεια για την παράσταση που παίζει μαζί με τη Θάλεια Ματίκα: «Η παράσταση “Θέλω να σου κρατάω το χέρι” θέλει να αναδείξει το ποσό σημαντικό είναι στις μέρες μας, να έχουμε δίπλα μας έναν σύντροφο, παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες. Στην παράσταση, έβαλα στοιχεία και από τη δική μας σχέση με την Θάλεια, αλλά και από φιλικά και συγγενικά ζευγάρια».

Για την σχέση ζωής με την Θάλεια Ματίκα, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε: «Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζει την καψούρα του. Εγώ είμαι πιο εκδηλωτικός. Η Θάλεια εκφράζει την καψούρα της με πράξεις».

Να υπενθυμίσουμε πως στο παρελθόν ο Τάσος Ιορδανίδης είχε μιλήσει ξανά για την γυναίκα του και την επικοινωνία που έχουν μεταξύ τους, αλλά και το μυστικό για τον ευτυχισμένο γάμο τους. Αποκάλυψε βέβαια, πως η παράσταση που συμμετέχουν έχει πολλά κοινά στοιχεία με το ζευγάρι στην πραγματικότητα.

«Δεν μπορώ να σου απαντήσω τι σχέση έχουμε με ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονης! Έχουμε 2 παιδιά στο δημοτικό, μπαίνουν στο ίντερνετ, ας περιμένουμε να ενηλικιωθούν», είπε η ηθοποιός, με τον σύζυγό της να συμπληρώνει: «Στο θεατρικό είναι 2 παράνομοι εραστές. Είναι και 2 γονείς, παντρεμένοι, σε διάσταση με τους συντρόφους τους».

«Σαφέστατα εγώ κάνω πρώτος πίσω γιατί είμαι έξυπνος άνθρωπος», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης αναφερόμενος στις διαφωνίες τους: «Παντόφλα δεν πέφτει, μας αρέσει όμως που η γυναίκα μας είναι ιδιαιτέρως δυναμική».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έγινε ο κακός χαμός στη μέση του δρόμου: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Αντιγόνη Νεοφύτου και τον Τάσο Ιορδανίδη

Θάλεια Ματίκα: «Με την κατάθεσή μου αυτή...» - Η κουμπάρα του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε για την δίκη

Share