Διάσημη Ελληνίδα τον παρενόχλησε σεξουαλικά - Ο Λάκης Γαβαλάς καταγγέλλει για πρώτη φορά

Μίλησε "ανοιχτά" για όλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Διάσημη Ελληνίδα τον παρενόχλησε σεξουαλικά - Ο Λάκης Γαβαλάς καταγγέλλει για πρώτη φορά

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out στο κανάλι του MEGA ήταν ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος είναι και ένας από τους διάσημους που περιμένουν να δουν αν θα τους δοθεί μία θέση στο My Style Rocks, το βράδυ της Πέμπτης 1/12 και ήταν άκρως αποκαλυπτικός. Απόσπασμα από την συνέντευξή του προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 2/12 στο Mega Καλημέρα και ο διάσημος σχεδιαστής κατάφερε να σοκάρει ολόκληρο το πλατό με τις δηλώσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε τα πρόσωπα της επικαιρότητας με απόλυτη και αφοπλιστική ειλικρίνεια, ωστόσο αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, εξηγώντας ποιες είναι οι προτιμήσεις του και πως αντιλαμβάνεται εκείνος τα δύο φύλα.

τόνισε με σαφήνεια πως «για μένα δεν υπάρχει φύλο! Εγώ ας πούμε έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από τους άντρες τους και έχω φάει χυλόπιτα από άντρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του. Δεν μου λέει τίποτα αυτό και δεν έχω καμία ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ. Όταν το σεξ είναι ελεγμένο, νηστικό, την ημέρα και όχι στο σκοτάδι και με αλκοόλια το γουστάρω και δεν με ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα δεν θα έβγαινα ποτέ να πω, «παιδιά είμαι καραστρέιτ, βγάζω το χέρι έξω από το παράθυρο, φτύνω στον δρόμο λέω άντε ρε μαλ…». Ούτε αυτό μου αρέσει ούτε ο γκέι άντρας ή γυναίκα που βγαίνει και λέει ότι είναι έτσι και απελευθερώνεται. Πάλι αυτό δεν μου αρέσει».

«Όπως το plus size, το ανορεξικό, το ένα και το άλλο είναι σαφώς αποδεκτά μέχρι ένα σημείο για μένα. Όταν όμως ουρλιάζουν δεν τα μπορώ» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί απόψε τη νύχτα στο Night Out του MEGA.

Διάσημη Ελληνίδα παρενόχλησε σεξουαλικά τον Λάκη Γαβαλά

Η παραπάνω δηλώσεις του για την ερωτική του ζωή, οδήγησαν την συζήτηση και σε μία προσωπική εξομολόγηση μίας τρομακτικής εμπειρίας που βίωσε. Αποκάλυψε δημόσια πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση διάσημη Ελληνίδα και ήταν έτοιμος να την καταδώσει.

«Διάσημη με έχει παρενοχλήσει και ήθελα, μάλιστα, να την πάω και στο MeToo πάρα πολύ. Μου είπε ότι εσύ αν έρθεις μαζί μου, γνωρίζω και την οικογένεια ολόκληρη, ότι δεν θα θες να ξαναπάς με καμία άλλη και κανέναν άλλο. Αισθάνθηκα και βία, μπορώ να σου πω», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.