Γνωστή ηθοποιός επέστρεψε στην τηλεόραση - Πού θα την δούμε

Πότε θα εμφανιστεί;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / marialekaki.official)
(instagram / marialekaki.official)

Γνωστή ηθοποιός που έχει αγαπηθεί για πολλούς ρόλους της στην ελληνική τηλεόραση, επιστρέφει σε έναν ρόλο - "φωτιά". Μπορεί τα τελευταία χρόνια να την έχουμε δει σε λίγες τηλεοπτικές σειρές, αλλά έχει μείνει στην καρδιά μας για τις ατάκες και την ερμηνεία της φυσικά.

Ο λόγος για την Μαρία Λεκάκη ή αλλιώς την "Πέγκυ Καρρά, την γνωστή ηθοποιό" από το «Κωνσταντίνου & Ελένης» ή την "Καίτη Κολεσίδου-Γκιούλμπαμπα" από τους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη».

Η ίδια, θεωρείται αναμφισβήτητα μια από τις δημοφιλέστερες ηθοποιούς της γενιάς της και ποτέ δεν διστάζει να αλλάζει look και να ανανεώνεται (δείτε εδώ την πιο πρόσφατη αλλαγή της).

Σε ποια τηλεοπτική σειρά θα δούμε την Μαρία Λεκάκη να εισβάλει

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της ηθοποιού ήταν πέρσι στη σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» ως Πέννυ Βαρδάκα. Φέτος, δεν την απολαμβάνουμε ως μόνιμο ρόλο σε κάποιο από τα σήριαλ που προβάλλονται.

Ωστόσο, η Μαρία Λεκάκη αναμένεται να εισβάλει στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα». Σε ποιο, από τα ζευγάρια της κωμικής σειράς θα κάνει "ντού" και θα τους αναστατώσει, έχοντας απώτερο σκοπό;

Η Μορφούλα, λοιπόν την οποία θα υποδυθεί, είναι μία οικιακή βοηθός, που μπαίνει στη ζωή του Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) και της Καίτης (Κλέλια Ρένεση). Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως έχει όλο το «πακέτο», αφού πρόκειται για μία γυναίκα εργατική και διακριτική. Όμως στη συνέχεια θα αποκαλύψει την πραγματική της πρόθεση, που δεν είναι άλλη από το να αποπλανήσει τον Ηλία.

Πώς θα αντιδράσει η Καίτη, όταν το αντιληφθεί; Η συνέχεια επί της οθόνης αυτή την εβδομάδα.

Τι θα δούμε το διπλό επεισόδιο της Παρασκευής (2/12) στην «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»

Στο διπλό επεισόδιο της Παρασκευής ο Άγγελος και η Βέλη έχουν αρχίσει να έχουν οικονομικά προβλήματα και το μεγαλύτερο από αυτά είναι ο Κανάτης. Τότε τους εμφανίζει ένα χρηματικό ποσό που δεν ξέρουν που να το κρύψουν.

Η Καίτη ανακαλύπτει ότι ο Ηλίας χαζεύει κοπέλες με μαγιό σε πισίνες και γίνεται έξαλλη. Η αλήθεια όμως, δεν είναι αυτό που νομίζει. Στη συνέχεια η Καίτη αναλαμβάνει να ντύσει δέκα νύφες Ο Ηλίας είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει και την εμψυχώνει. Αλλά δε φαντάζεται τι σημαίνει αυτό για την καθημερινότητά τους.

Ο Μηνάς μαθαίνει ότι τα χταπόδια είναι από τα εξυπνότερα πλάσματα της φύσης κι αποφασίζει, να μην ξαναφάει. Αλλά πόσο ν' αντέξει το τρολάρισμα της Βούλας; Επίσης ενημερώνει τη Βούλα ότι έχει συνέλευση πολυκατοικίας κι εκείνη νομίζει πως άρχισε να τα χάνει. Σε μονοκατοικία μένουμε! Μόνο που ο Μηνάς το εννοεί. Το σχολείο της Ξένιας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία. Κι ενώ η Ξένια είναι σίγουρη πως ο Μπάμπης θα δώσει αίμα, ανακαλύπτει πως φοβάται τη βελόνα. Ο Μπάμπης παίρνει μεγάλες αποφάσεις για την ζωή του, όταν πάει στο reunion του σχολείου του και ανακαλύπτει πως, οι συμμαθητές του είναι σε καλύτερη εξωτερική κατάσταση από αυτόν.