«Εγώ πάντως για την Ελένη Μενεγάκη...» - Η σπόντα του Φώτη Σεργουλόπουλου για την παρουσιάστρια του MEGA

"Κόλαφος"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εγώ πάντως για την Ελένη Μενεγάκη...» - Η σπόντα του Φώτη Σεργουλόπουλου για την παρουσιάστρια του MEGA

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά καθημερινά, μέσα από την εκπομπή τους Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν στην ΕΡΤ, πραγματοποιούν μικρά σκετσάκια, τα οποία τους δίνουν την ευκαιρία να "κράξουν" έμμεσα τα πρόσωπα της τηλεόρασης και της επικαιρότητας (δείτε εδώ πως "εσφαξαν με το γάντι" την Βίκυ Καγιά).

Την Παρασκευή 2/12, λοιπόν, πραγματοποίησαν άλλο ένα σκετσάκι κατά το οποίο, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό και ανέφερε στον συνάδελφό της πως ο ταξιτζής που την έφερε της έκανε κοπλιμέντο για την εμφάνισή της και έτσι ξεκίνησε μία συζήτηση για όσα τους ρωτούν στο δρόμο οι τηλεθεατές και όχι μόνο.

Το σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλου για την Ελένη Μενεγάκη

Ο παρουσιαστής, τότε, ανέφερε πως τις περισσότερες φορές ο κόσμος θέλει να μάθει κουτσομπολίστικα πράγματα σχετικά με τη ζωή των διασήμων και με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με την Ελένη Μενεγάκη αυτές τις ημέρες και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (δείτε εδώ τι απάντησε ο ίδιος), έφερε την πρώτη ως παράδειγμα.

«Με ρωτάνε πώς είναι η Μενεγάκη, τέτοια κουτσομπολιά», είπε χαρακτηριστικά. «Εμένα με ρωτάνε για σένα και τους λέω αυτά που κάνεις εδώ», αποκάλυψε η Τζένη Μελιτά και τον ρώτησε εάν εκείνος αποκαλύπτει τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες, διότι εκείνη επισήμανε πως το κάνει.

«Εγώ πάντως για την Ελένη Μενεγάκη δεν έχω πει τίποτα», ξεκαθάρισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος αφήνοντας τα υπονοούμενά του. Στην πορεία, μάλιστα, δήλωσε πως πολλοί τον ρωτούν για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το δίδυμο, με τον ίδιο να επιμένει στο ότι δεν ενημερώνει κανέναν για τίποτα.