Δεν ήξερε τι δουλειά κάνει - Η ξεκαρδιστική αποκάλυψη του Μίνου Μάτσα για τη γνωριμία του με την Κεφαλογιάννη

Σήμερα είναι full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μίνως Μάτσας παραχώρησε συνέντευξη στο Super Κατερίνα του Alpha, η οποία και προβλήθηκε την Παρασκευή 2/12 με τον μουσικό - συνθέτη να κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την πολιτικό Όλγα Κεφαλογιάννη.

Είναι γνωστό, πως το ζευγάρι διανύει μια πoλύ όμορφη και πλήρως οικογενειακή φάση, αφού ο ερχομός των διδύμων τους αναδιαμόρφωσε σε πολλά επίπεδα. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως για το ζευγάρι η απόκτηση παιδιών ήταν πολύ σημαντική δεδομένου ότι η πολιτικός είχε μιλήσει ανοιχτά και τις παλιότερες προσπάθειες της να τεκνοποιήσει.

«Το έχω πει πριν να κάνω τα παιδιά πως για μία γυναίκα που το θέλει είναι κάτι που θα πρέπει να το προσπαθήσει. Εγώ είχα προσπαθήσει πιο παλιά, δεν μου είχε τύχει και οπότε το είχα κλείσει ως κεφάλαιο. Όταν λοιπόν ήρθε ο Μίνως στη ζωή μου, κάπως και οι δύο το θελήσαμε αυτό και είπαμε ότι ξεκινάμε αυτό το ταξίδι μαζί, και ότι θα το απολαύσουμε και μαζί.

Έχω μεγαλώσει σε μεγάλη οικογένεια και με στενές σχέσεις μεταξύ μας, με τις αδελφές μου είμαστε αυτοκόλλητες. Με τα ανίψια μου το απολάμβανα το δέσιμο πολύ. Αλλά με τα δικά μου παιδιά είναι το κάτι άλλο.

Είναι ακόμα νωρίς να σου πω πώς θα είμαι σαν μαμά. Λιώνω με τα μωράκια ούτως ή άλλως. Οτιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά είναι ένα καινούριο άγχος που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι κάποιες φορές που πιάνω τον εαυτό μου να έχει τόσο μεγάλη ανησυχία που λέω πρέπει να ηρεμήσω. Με βοηθάει ο Μίνως σε αυτό, που είναι πολύ πιο ψύχραιμος. Ενώ κάνω πολιτική τόσα χρόνια, αλλά το άγχος με τα μωρά είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο»,είχε αναφέρει η πολιτικός.

Η ζωή τους έχει αλλάξει εντελώς λοιπόν (δείτε εδώ αδημοσίευτη φωτογραφία από μαιευτήριο) και μέσα από τις δηλώσεις του Μάτσα αντιλαμβανόμαστε, πως εκτός από τα παιδιά έχει αντίστοιχα μεγάλη αδυναμία και στη γυναίκα του.

Οι αποκαλύψεις του Μίνως Μάτσα για τη σχέση του με την Όλγα Κεφαλογιάννη

«Η Όλγα είναι ένας άνθρωπος που μου έχει δώσει τρομερή δύναμη και ενέργεια και είναι ένας λόγος που αποφάσισα να μετακινηθώ. Συγκινούμαι. Ο γάμος ήταν κεραυνός εν αιθρία και για τους δύο μας. Έκανα δυο παιδιά και παντρεύτηκα την Όλγα.

Ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε τη δουλειά μου αλλά δεν ήξερε εμένα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν η υπουργός. Όλοι από την κοινή παρέα της είπαν ότι “Μην στεναχωριέσαι, είναι ούφο ο Μίνως”. Συναντηθήκαμε μετά από 8 μήνες και έκτοτε είμαστε μαζί. Το “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου” είναι αφιερωμένο στην Όλγα», είπε ο Μίνως Μάτσας