«Πήγα σινεμά με μια κοπέλα και έφερε μαζί της...» - Η χιουμοριστική αποκάλυψη του Κώστα Κοκκινάκη

Τι είπε για τον πατέρα του

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Πήγα σινεμά με μια κοπέλα και έφερε μαζί της...» - Η χιουμοριστική αποκάλυψη του Κώστα Κοκκινάκη

Το πρωί της Παρασκευής (2/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στο κανάλι του Mega για το All Star που πρόσφατα ανακοινώθηκαν τα ονόματα κάποιων παικτών (δείτε εδώ ποιοι θα μπούν στο παιχνίδι), την διαφορά ηλικίας με την σύντροφο του και αποκάλυψε ένα περιστατικό με μια κοπέλα στα χρόνια του γυμνασίου.

Ο αθλητής είχε ξανά κάνει δηλώσεις για την διαφορά ηλικίας με την σύντροφο του και είχε αναφερθεί στο ότι δεν είχε πλάνα και για άλλα παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Η κόρη μου είναι 20 στα 21, ένας πιο νέος μπαμπάς αντέχει περισσότερα πράγματα. Πάντα ήθελα να κάνω μικρός οικογένεια. Δεν είναι στα σχέδιά μας να αποκτήσουμε με την Χριστίνα παιδί. Η σύντροφός μου είναι αρκετά ώριμη, δε ζητάει να την πηγαίνω λούνα παρκ, η διαφορά μας είναι 22-23 χρόνια».

Όλα όσα είπε ο Κώστας Κοκκινάκης για το Survivor και την σύντροφο του

Ο πολίστας και πρώην παίκτης του Survivor Κώστας Κοκκινάκης αποκάλυψε στο «Mega Καλημέρα» για το εάν θα πάει στο Survivor All Star αλλά και για τη σχέση του.

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor. Οι επιλογές παικτών είναι για τηλεθέαση και όχι επειδή είναι οι καλύτεροι παίκτες. Δεν μπορείς να θέσεις όρους στο Survivor, εδώ υπογράφεις πως εάν πάθεις κάτι δεν ευθύνεται η παραγωγή», είπε αρχικά ο Κώστας Κοκκινάκης.

Μιλώντας για μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, αποκαλύπτει πως όταν έχασε πριν τρία χρόνια τον πατέρα του, ένιωσε πως δεν του είχε πει όσα ήθελε. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Πριν τρία χρόνια έχασα τον πατέρα μου, ένιωσα ότι δεν του είχα πει όσα ήθελα».

Αναφορικά με τη σχέση του με την Χριστίνα Κανελλοπούλου και τη διαφορά ηλικίας τους, ο Κώστας Κοκκινάκης απαντά: «Δεν κοιτάω τη διαφορά ηλικίας, η πρώην γυναίκα μου ήταν μεγαλύτερη και η κοπέλα μου είναι μικρότερη».

Κλείνοντας, ο Κώστας Κοκκινάκης είπε: «Θυμάμαι τα είχα φτιάξει με μια κοπέλα την Παρασκευή και πήγαμε σινεμά με 15 ξαδέρφια και 2 θείες. Δευτέρα την χώρισα».