28χρονος και κούκλος - Αυτός είναι ο τενόρος που έθεσε υποψηφιότητα για την Eurovision 2023

Και φωνή και κορμάρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
28χρονος και κούκλος - Αυτός είναι ο τενόρος που έθεσε υποψηφιότητα για την Eurovision 2023

Ξεκίνησε να τραγουδάει στα 12 και από εκείνη τη στιγμή δεν άφησε ποτέ τη μουσική. Σπούδασε κλασικό τραγούδι και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει πολλά. Φέτος είναι έτοιμος να ταξιδέψει στο Λίβερπουλ για τον διαγωνισμό της Eurovision (δείτε εδώ τι θα αλλάξει αυτή τη χρονιά στις διαδικασίες).

Όπως αποκάλυψε στο Breakfast At Star, η πρόταση ήρθε πέρυσι, ωστόσο φέτος το κλίμα ήταν κατάλληλο για να θέσει την υποψηφιότητά του στην Eurovision.

Έτοιμος να φύγει για Eurovision ο κούκλος τενόρος

Ο λόγος για την 28χρονο κούκλο, Βασίλη Κούρτη, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star και εξήγησε πως με το που άκουσε το τραγούδι που του έφερε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, είπε κατευθείαν το ναι. Άλλωστε όπως εξήγησε, πάντα έβλεπε Eurovision και περιμένει πώς και πώς να γίνει δεκτή η συμμετοχή του.

«Eurovision πάντα βλέπαμε στο σπίτι γιατί είναι το μεγαλύτερο μουσικό event στον κόσμο τηλεοπτικά αλλά δεν είχα σκεφτεί ποτέ να δηλώσω συμμετοχή λόγω και του είδους που υπηρετώ. Μου έγινε όμως αυτή η πρόταση τον Μάϊο…Άκουσα το τραγούδι και είπα κατευθείαν ναι. Είναι μπαλάντα αλλά είναι σύγχρονο και ρυθμικό».

Μάλιστα, ο ίδιος εξήγησε πως μίλησε με τον καλό του φίλο και συνεργάτη, Μάριο Φραγκούλη ο οποίος τον προέτρεψε να κάνει το βήμα προς την Eurovision μιας και είναι μία ευκαιρία να κάνει το όνομά του γνωστό και εκτός των ελληνικών συνόρων.

To προφίλ του στο Instagram