J2US: «Η ένστασή μου είναι...» - Μίλησε ανοιχτά η Μπέσσυ Αργυράκη για την Άντζελα Δημητρίου

Χωρίς κανένα δισταγμό τα είπε όλα η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: «Η ένστασή μου είναι...» - Μίλησε ανοιχτά η Μπέσσυ Αργυράκη για την Άντζελα Δημητρίου

Η Μπέσσυ Αργυράκη πέρα από τη μεγάλη αγάπη της, το τραγούδι, τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί και με την τηλεόραση. Φέτος την απολαμβάνουμε στο J2US, στο πλευρό του Τόλη Παπαδημητρίου (δείτε εδώ πώς σχολίασε το Twitter το καυτό φιλί που έδωσαν πάνω στη σκηνή).

«Διάβασα ένα γκάλοπ στα social media που έλεγε «Θέλετε να δείτε την Μπέσσυ στο Survivor, στο GNTM ή κάτι άλλο που δεν θυμάμαι. Το μεγαλύτερο ποσοστό απάντησε «στο Survivor» και έριξα πολύ γέλιο. Πάντως, μετά το J2US θα κάνω μία μεγάλη παύση από την τηλεόραση, εκτός κι αν προκύψει πια κάτι τελείως διαφορετικό.

Η Εβελίνα λέει πως δεν είναι έτοιμη ακόμα να κάνουμε τηλεοπτική εκπομπή μαζί (σ.σ: γέλια)! Εγώ θέλω, εννοείται. Όχι όμως σε κεντρικό ρόλο. Κεντρική παρουσιάστρια να ήταν η Εβελίνα κι εγώ να είχα μια στήλη ή έναν ρόλο σχολιαστικό στο πάνελ, όπως ο Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα. Πάντως, άσχετα από εμένα, υπάρχει χρόνος για την Εβελίνα και νομίζω ότι της αξίζουν πολλά, γιατί έχει ταλέντο, αμεσότητα, ευφράδεια λόγου και τοποθετείται πολύ ωραία σε όλα τα θέματα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μίλησε έξω από τα δόντια η Μπέσσυ Αργυράκη για την Άντζελα Δημητρίου

To αγαπημένο show σημειώνει για ακόμα μία φορά μεγάλη επιτυχία, ωστόσο δεν λείπουν και οι εντάσεις, οι οποίες τον τελευταίο καιρό έχουν επικεντρωθεί στην επιλογή των τραγουδιών από την Άντζελα Δημητρίου. Μιλώντας στην κάμερα του Super Κατερίνα, η Μπέσσυ Αργυράκη εξήγησε πως η μόνη ένσταση που έχει επί του θέματος είναι ότι θα ήθελε περισσότερα αντρικά τραγούδια για χάρη του παρτενέρ της.

«Η ένστασή μου είναι ότι δεν διαγωνίζομαι εγώ και ο παρτενέρ μου θέλει να πει και τραγούδια αντρικά».