Με τη μικρή Μαλένα στην αγκαλιά της - Ντυμένη στα μαύρα η Πηλιάκη στην εντυπωσιακά στολισμένη εξώπορτά της

Έφεραν τα Χριστούγεννα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
olgapiliaki - instagram
olgapiliaki - instagram

Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένα πολύ λαμπερό και ευτυχισμένο ζευγάρι, που συχνά πυκνά απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με τα επαγγελματικά κυρίως του Στέλιου.

Προτεραιότητα του ζευγαριού όλα αυτά τα χρόνια προφανώς και είναι τα παιδιά τους, καθώς και έχουν μαζί ένα κοριτσάκι και έναν γιο, τα οποία πρωταγωνιστούν με αναρτήσεις στα προφίλ στο instagram και των δύο (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο γιος τους, Μανωλάκης).

Με το post, που έκανε η Όλγα την Παρασκευή 2/12 έφερε για τα καλά το γιορτινό, χριστουγεννιάτικο κλίμα ποζάροντας στη στολισμένη εξώπορτα του σπιτιού τους, μαμά και κόρη ντυμένες στα μαύρα.

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Όλγας Πηλιάκη με την κορούλα της

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως το ζευγάρι ετοιμάζεται για τις γιορτές, που θα περάσουν όλοι μαζί οικογενειακά, καθώς από τον Ιανουάριο αναμένεται να ξεκινήσει το all star survivor, με το όνομα του Στέλιου να ακούγεται έντονα, καθώς ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του 1ου κύκλου του Survivor που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ, ενώ συζητήθηκε πολύ η κόντρα που είχε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Πηλιάκη κόρη
olgapiliaki - instagram