«Μέσα σε ένα βράδυ...» - Αποκαλύφθηκε η άγνωστη σχέση του Παπαπακαλιάτη με τη Μαρίζα Ρίζου

Κάτι που δεν ξέραμε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του Mega, Maestro έχει κάνει τρομερή εντύπωση στο κοινό και ίσως αυτός να είναι ένας από τους λόγους, που η σειρά θα ταξιδέψει στο εξωτερικό (δείτε εδώ την αντίδραση του Πρωθυπουργού για το γεγονός).

Μετά τη συγκλονιστική προβολή του επεισοδίου της Πέμπτης (1/12) (δείτε εδώ τις σοκαριστικές αντιδράσεις του κοινού), έγινε μια αποκάλυψη, που δεν ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το instagram.

Από τα προφίλ λοιπόν, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της Μαρίζας Ρίζου μάθαμε αρχικά το πόσο πολύ θαυμάζουν ο ένας τον άλλον, αλλά και το γεγονός πως οι δύο καλλιτέχνες με έναν μοναδικό τρόπο συνεργάστηκαν στο Maestro.

Η άγνωστη σχέση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της Μαρίζας Ρίζου αποκαλύφθηκε μέσα από αναρτήσεις τους στο instagram

«Νιώθω πολλή χαρά πρώτα απ’ όλα που είναι φίλος μου και υπάρχει στη ζωή μου. Τον αγαπώ και τον εκτιμώ βαθιά σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη. Με πήρε μια μέρα τηλέφωνο και μου λέει “Θες να δοκιμάσεις να κάνεις διασκευή στο Can’t help falling in love;” Το σκέφτηκα (ένα κλάσμα του δευτερολέπτου) και προφανώς του είπα ΝΑΙΙΙΙΙΙ. Μετά ήρθε ο @markos_chaidemenos να παίξει πιάνο και να με κάνει μάγκα με την αισθαντικότητα και την μουσικότητα του, όπως κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια που συμπορευόμαστε. Μαέστρο μου, φίλε μου @christopherpapakaliatis , σ’ευχαριστώ», έγραψε η Μαρίζα Ρίζου.

Ενώ από το δικό του προφίλ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έγραψε: «Αυτό το δώρο μου το έκανε η Μαρίζα Ρίζου , μέσα σε ένα βράδυ όταν της ζήτησα αν μπορεί να διασκευάσει και να ερμηνεύσει το Can’t Help falling in Love with you για την ερωτική σκηνή Κλέλια-Ορέστη. Όταν το ταλέντο δεν έχει όρια. @marizarizouofficial».