Είχαν συναντηθεί ξανά στα 5 της - Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψη της καλεσμένη της

«Τι μου είπε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είχαν συναντηθεί ξανά στα 5 της - Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με την αποκάλυψη της καλεσμένη της

Το μεσημέρι της Παρασκευής 2/12 είδαμε την Ελένη Μενεγάκη να υποδέχεται στο πλατό του Mega και στην εκπομπή, που παρουσιάζει ''Ελένη'', μια πολύ λαμπερή και ταλαντούχα καλεσμένη.

Τις περισσότερες φορές η παρουσιάστρια φιλοξενεί άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο και έτσι αυτή τη φορά είδαμε σε μία σχετικά σπάνια συνέντευξη την ηθοποιό, που παίζει στο Κόκκινο ποτάμι του Open, Αναστασία Παντούση.

Η ηθοποιός χωρίς να το επιδιώκει τελευταία έχει απασχολήσει με τη σχέση της, καθώς και η ίδια αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει πια, πως είναι μαζί με τον Ιωάννη Παπαζήση (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του Παπαζήση για τον έρωτα τους).

Τα προσωπικά της ωστόσο, δεν απασχόλησαν στη συγκεκριμένη συζήτηση, ενώ αυτό που φάνηκε να κάνει περισσότερη εντύπωση στην Ελένη είναι η αποκάλυψη της ηθοποιού για την πρώτη τους συνάντηση, πριν από πολλά χρόνια.

Η αποκάλυψη της Ανατσασίας Παντούση για την πρώτη της συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη

«Τι μου είπε αυτό το κορίτσι! Πέντε χρονών μου είχατε πάρει συνέντευξη μου λέει… Και της λέω «πέντε χρονών πού ήμουν τις λέω και σε βρήκα… ήρθα, μου λέει, στον Πρωινό Καφέ ήμουν πεντάχρονη και είχα έρθει ως Πασχαλίτσα στη σχολή χορού», είπε η Ελένη Μενεγάκη.