«Θα έκανα πολλά περισσότερα» - Σοκαρισμένο το Breakfast at star με την ερωτική ζωή της Καστάνη

Μίλησε πολύ ανοιχτά για την προσωπική της ζωή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα έκανα πολλά περισσότερα» - Σοκαρισμένο το Breakfast at star με την ερωτική ζωή της Καστάνη

Εδώ και λίγο καιρό βλέπαμε την Ελένη Καστάνη να απουσιάζει από το πάνελ του Breakfast at star, στο οποίο και είναι μέλος η ηθοποιός με δική της στήλη (δείτε εδώ τι συνέβαινε με την υγεία της).

Μετά λοιπόν το διάστημα, που χρειάστηκε η Καστάνη για να αναρρώσει και να μείνει στο σπίτι της, την Τετάρτη 30/11 την είδαμε επιστρέφει στην αγαπημένη της ομάδα και μάλιστα την Παρασκευή 2/12 να συμμετέχει με πολλή άνεση σε μία συζήτηση, που έκαναν από όλοι κοινού.

Αυτή αφορούσε στα ερωτικά και στο κομμάτι της μετάνοιας, με την Καστάνη να απαντάει και εκείνη με τη σειρά της σχετικά με το τι θα άλλαζε στην προσωπική της ζωή.

Η ίδια με πολύ θάρρος και άνεση εξήγησε, πως θα ήθελε να είναι πιο άνετη σε αυτόν τον τομέα, να ζήσει πολύ πιο έντονα, με πολύ περισσότερους συντρόφους, όπως τόνισε.

Οι δηλώσεις της Ελένης Καστάνη για την ερωτική της ζωή

«Αν μπορούσα να αλλάξω, θα έκανα πολλά περισσότερα νομίζω. Ποιος θα ήταν αυτός που θα είχε την επιλογή και δεν θα πλούτιζε το ερωτικό του. Γενικά κι ίσως και με πιο πολλούς συντρόφους. Πιο έντονα πράγματα. Ποιος θα ήταν αυτός που θα το αρνιόταν; Είναι διαφορετική η ερωτική σου ζωή, πριν γίνεις γνωστός και μετά που γίνεσαι κάπως αναγνωρίσιμος.

Για εμένα δυσκολεύουν τα πράγματα, όταν είσαι αναγνωρίσιμος. Δεν θα ήθελα ποτέ να πει κάποιος να πει έχω κάνει αυτό με την Καστάνη. Δεν μου αρέσει αυτό για την ευκολία. Και μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να είμαι περιοδεία με το θέατρο π.χ στην Καβάλα. Πες ότι κάτι συμβαίνει. Δεν υπάρχει περίπτωση να ενδώσω γιατί δεν θέλω να πει κάποιος ότι ήταν η Καστάνη εδώ», είπε η Ελένη Καστάνη.