«Πήγα στην τηλεόραση βιοποριστικά...» - Η αποκάλυψη του Σκουλού πίσω από τη συμμετοχή στο GNTM

Τώρα εξηγούνται πολλά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο, που παρά το γεγονός, πως η δουλειά και ο ρόλος του είναι να βρίσκεται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM του Star, τον είδαμε να κερδίζει τη συμπάθεια του κόσμου.

Τελευταία αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζοντας εννοείται τις φωτογραφήσεις του (δείτε εδώ πως κατακεραύνωσε τον νέο κύκλο του GNTM), ωστόσο μέσα από συνέντευξη, που παραχώρησε στο Hernews και ακούστηκε την Παρασκευή 2/12 στο Happy day του Alpha έγινε γνωστό, πως δεν έχει κανένα θέμα με την αποχή του.

Γενικότερα έβαλε τα όρια του, μιας και συνέχεια ερωτάται για το αν θα τον ξαναδούμε σε κάτι τηλεοπτικό και εξήγησε, πως ο φακός και η χρήση του από τον ίδιο είναι η βασική του δουλειά και αυτό από το οποίο θέλει να ζει.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Σκουλού για το λόγο που πήγε στην τηλεόραση

«Δεν είμαι άνθρωπος, που θέλω να εμφανίζομαι ή που πρέπει να εμφανίζομαι, ή που φοβάμαι πως δε θα εμφανιστώ και θα εξαφανιστώ από την τηλεόραση, εγώ πήγα στην τηλεόραση βιοποριστικά το έχω ξαναπεί, δεν είναι η τηλεόραση η κυρίως μου δουλειά.

Εμένα μου αρέσει η απλότητα γενικά. Από το να είμαστε απλοί σαν άνθρωποι, στην συμπεριφορά μας και στα γούστα μας και στον χαρακτήρα μας. Θεωρώ ότι και τα concept τα απλά είναι πάρα πολύ όμορφα.
Βέβαια τα ιδιαίτερα concept με πολύ μεγάλες παραγωγές, δεν πάει να πει ότι μερικές φορές δεν τα ζηλεύουμε εμείς οι φωτογράφοι και ειδικά εγώ», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.