«Θα ήθελα να την καταγγείλω...» - "Έριξε" το Instagram η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη για την Αντελίνα

Έπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θα ήθελα να την καταγγείλω...» -

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη στόλισαν χθες (1/12) το δέντρο στο σπίτι τους (δείτε εδώ τις φωτογραφίες που ανέβασαν) και έτσι, ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την αγαπημένη του σύζυγο.

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ ιδιαίτερη για την Αντελίνα Βαρθακούρη μιας και πήρε την απόφαση να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στον εαυτό της και την οικογένειά της. Έτσι έκανε μία θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της ωστόσο προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση.

«Η φετινή χρονιά ήταν μια μεγάλη νίκη για μένα σε πολλά επίπεδα. Νιώθω κερδισμένη και είμαι γιατί αυτή τη χρονιά έμαθα πως το νόημα είναι αλλού, αλλού είναι ο πλούτος, αλλού κατοικούν οι αξίες, αυτές που κανείς δεν μπορεί να σου κλέψει. Αποστασιοποιήθηκα όταν ένιωσα πως κάτι έκανα λάθος, κάτι δεν έβλεπα σωστά και μου έδωσα χώρο και χρόνο», είχε γράψει πριν μήνες στο instagram η Αντελίνα Βαρθακούρη (δείτε εδώ πόσο έχει αλλάξει).

Η Αντελίνα λοιπόν ανέβασε τη φωτογραφία στην οποία ο άντρας της βάζει το αστέρι στο δέντρο και έτσι ο Χάρης απάντησε, κάνοντας μία «καταγγελία» για την καλή του, η οποία τον ανάγκασε να ανέβει στη σκάλα παρόλο που έχει υψοφοβία και τραυματισμένα γόνατα.

Ο Χάρης «καταγγέλλει» την Αντελίνα Βαρθακούρη

«Καλό Δεκέμβριο σε όλους

(αφού δεν πρόλαβα να πω εχθες καλό μήνα)

Λοιπόν αυτές τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες τις τράβηξε η γυναίκα μου εχθές ενώ έβαζα το αστέρι στην κορυφή του δέντρου μας και ανέβασε (την πρώτη) story... αλλά μου αρέσουν και είπα να τις κάνω post για να μείνουν στην ιστορία.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να την καταγγείλω που ενώ ξερει ότι πάσχω από υψοφοβία (για να μην πω για τα «σακατεμένα»/εγχειρισμένα γόνατά μου) με υποχρέωσε, με κίνδυνο της σωματικής (και ψυχικής) ακεραιότητάς μου, να σκαρφαλώσω στην ετοιμόρροπη σκάλα προκειμένου να ολοκληρωθεί η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του δέντρου!

Ως υπόδειγμα ανδρός και συζύγου, υπάκουσα χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Στην πρώτη φωτό το τοποθετώ, στη δεύτερη καμαρώνω τους καρπούς των κόπων μου.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Υγεία most of all», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χάρης Βαρθακούρης.

Χάρης Βαρθακούρης Χριστούγεννα