Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Στεναχωριέμαι...» - Η δύσκολη στιγμή που ο γιος του Βισκαδουράκη τον ρώτησε για το σπίτι που μεγάλωσε

Πως του αποκάλυψε πως έζησε σε ορφανοτροφείο

«Στεναχωριέμαι...» - Η δύσκολη στιγμή που ο γιος του Βισκαδουράκη τον ρώτησε για το σπίτι που μεγάλωσε
News 02.12.2022 20:14
Από Ελένη Μήτση

Νέες δηλώσεις ακούσαμε από τον Θανάσης Βισκαδουράκη μέσα από την αποκαλυπτική συνέντευξη, που παραχώρησε την Παρασκευή 2/12 στο Στούντιο 4 στην ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός δεν έχει αποκρύψει τίποτα από ό,τι αφορά στην παιδική του ηλικία, τα δύσκολα χρόνια, που έζησε στο ορφανοτροφείο (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για την κακοποίηση στο ίδρυμα) και τα βιώματά του με τον κωφάλαλο πατέρα και αδέρφια.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο Θανάσης έχει δουλέψει με όλα αυτά τα πιο πονετικά κομμάτια της ζωής του, όμως ως πατέρας του Ιερώνυμου πλέον θα πρέπει να δουλέψει και το κομμάτι της μεταφοράς των δικών του ιστοριών στο παιδί, μιας και ο μικρός πρόσφατα τον ρώτησε αν έχει δικό του πατρικό σπίτι (δείτε εδώ τον Βισκαδουράκη μικρό στο ίδρυμα, που μεγάλωσε).

Η συγκίνηση του Θανάση Βισκαδουράκη για τον τρόπο που μεγάλωσε

Είμαι το μικρότερο παιδί της οικογένειάς μου. Ο πατέρας μου επειδή ήμασταν πέντε αδέρφια και δε μπορούσε να μας συντηρήσει, αποφάσισε να με πάει στο ορφανοτροφείο. Φανταστείτε τώρα, δεκαετία του 73, ένας κωφός άνδρας με ένα πολύ πενιχρό μεροκάματο, τι να κάνει; Στεναχωριέμαι μόνο όταν καμιά φορά μου λέει ο γιος μου, “εσύ μπαμπά, δεν έχεις πατρικό σπίτι;”

Του έχω μεταφέρει τις ιστορίες του ορφανοτροφείου σαν παιδικές ιστορίες, σαν παιδικά παραμύθια για να ξέρει ποιο είναι το όνομα που πήρε και γιατί το πήρε. Δε χρειάζεται όλοι οι γονείς να παραδώσουμε στα παιδιά μας σπίτια», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

''Μου κόπηκαν τα πόδια'' - Ο Θανάσης Βισκαδουράκης περιγράφει συγκλονισμένος τις στιγμές μετά την κλοπή του αμαξιού του

Τραγικές ώρες για τον Θανάση Βισκαδουράκη και τη σύζυγό του, Κατερίνα Γιώτα

Share