Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

''Γροθιά στο στομάχι'' - Βγήκαν στη φόρα φωτογραφίες από το ορφανοτροφείο που έμεινε ο Βισκαδουράκης

Συγκινητικό...

''Γροθιά στο στομάχι'' - Βγήκαν στη φόρα φωτογραφίες από το ορφανοτροφείο που έμεινε ο Βισκαδουράκης
NDP
News 27.11.2022 21:19
Από Ελένη Μήτση

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι ένας πολύ αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός, τον οποίο το κοινό απήλαυσε και γνώρισε ακόμα καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor του ΣΚΑΪ.

Η ιδιαίτερη και πολύ συγκινητική ιστορία της ζωής του δεν είναι γνωστή σε όλους, αλλά ο Βισκαδουράκης δεν έκρυψε ποτέ, πως μεγάλωσε στη Θήβα, αφού χρειάστηκε πολύ μικρός να φύγει από την Αθήνα και να ζήσει σε ορφανοτροφείο.

Ο λόγος, που ο ηθοποιός δεν έμεινε στο πατρικό του σπίτι οφείλεται στην απώλεια της μητέρας του σε συνδυασμό με το γεγονός, ότι είχε πολλά αδέρφια και ο πατέρας του ήταν κωφός.

Τα χρόνια εκείνα μπορεί να ανήκουν στο παρελθόν, ο ηθοποιός ωστόσο λίγο μετά τη συγκλονιστική του εξομολόγηση, πως δηλαδή η διαμονή στο ίδρυμα ήταν πολύ σκληρή (δείτε όσα ανέφερε το ξύλο που έτρωγε), βρέθηκε την Κυριακή 27/11 στο Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση στον Αlpha παραθέτοντας προσωπικό υλικό με φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία.

Σοκαριστικές εικόνες από το ορφανοτροφείο που έζησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης

«Δύσκολα χρόνια. O πατέρας μου και ο νονός μου ήταν κωφοί, ο πατέρας μου ήταν ιδρυτής του ιδρύματος κωφών Ελλάδος. Έχασα τη μητέρα μου στη γέννα, μόλις 40 ετών ήταν, εγώ 4. Εμείς μπήκαμε στο ορφανοτροφείο, γιατί ένας πατέρας κωφός με 5 παιδιά καταλαβαίνετε. Εδώ εγώ έχω έναν γιο και δεν μπορώ να τον μαζέψω. Μπήκα πιτσιρικάς, κοντό παιδί στη Θήβα στο χειμερινό ορφανοτροφείο και έτσι αποκόπηκα από την Αθήνα», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θανάσης Βισκαδουράκης για την συμμετοχή του στο Survivor 5: «Ήταν τεράστιο το οικονομικό όφελος»

Τραγικές ώρες για τον Θανάση Βισκαδουράκη και τη σύζυγό του, Κατερίνα Γιώτα

Share