«Ποτέ δεν με έχουν δει...» - Συγκίνησε ο Νίνο στην σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του

Τους έχει πολύ μεγάλη αδυναμία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ποτέ δεν με έχουν δει...» - Συγκίνησε ο Νίνο στην σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του

Ο Νίνο θα βρεθεί αύριο (3/12) καλεσμένος στο Σπίτι με το Mega, ενώ στο πλευρό του θα έχει τον αγαπημένο του συνεργάτη, Θοδωρή Φέρρη. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη, ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην υπέροχη σχέση που έχει με τα δύο παιδιά του.

Μάλιστα, μιας και ακούγεται έντονα πως το Fame Story θα επιστρέψει (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες), ο Νίνο αποκάλυψε πως σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, αποχώρησε από το αγαπημένο μουσικό ριάλιτι.

«Σκεφτόμουν ότι ήμουν ο πρώτος… Εμείς δείξαμε τον δρόμο, κάναμε τα λάθη και δείξαμε ποια δεν πρέπει να γίνουν. Εγώ μπήκα πρώτος στην αρένα για σφαγή. Δεν ήξερε κανείς πως να χειριστεί κάτι τέτοιο.

Έκανα όλα τα λάθη, αυτά που δεν πρέπει να κάνουμε. Έτσι ακολούθησε ο άλλος με όλο και λιγότερα κι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, που φοβούνται πάρα πολύ μην κάνουν λάθη. Αυτό σκεφτόμουν, που μου λες πως αισθάνεσαι», είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Νίνο για το Fame Story.

Συγκινημένος ο Νίνο στην εξομολόγηση για τα παιδιά του

«Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια ακριβώς έφυγα από το Fame Story. Οι δυο ωραιότερες στιγμές της ζωής μου είναι οι γεννήσεις των παιδιών μου. Δε μπορώ να βάλω κάτι παραπάνω από αυτό. Δεν έχω φωνάξει ποτέ στα παιδιά μου, δεν έχω υψώσει φωνή ποτέ. Δε με έχουν δει ποτέ νευριασμένο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίνο.