«Ο μικρός μου βασιλιάς...» - Έτοιμος για τη γέννα της Ιωάννας Τούνη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Δεν μπορεί να περιμένει για να αγκαλιάσει τον γιό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι τη μέρα που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη θα υποδεχθούν το πρώτο τους παιδάκι. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει να αγοράζει μωρουδιακά καθώς και να ετοιμάζει το δωμάτιο του γιού τους.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε δείξε εξ' αρχής τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως περιμένουν αγοράκι (δείτε εδώ την αντίδρασή του στο gender reveal party) ενώ περιμένει πώς και πώς να τον κρατήσει για πρώτη φορά στην αγκαλιά του.

Περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του γιού του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα ζωή που χτίζει τον τελευταίο καιρό.

Στην ερώτηση για το πού θα μείνει το ζευγάρι όταν με το καλό έρθει στον κόσμο ο γιός τους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Για την ώρα δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη συζήτηση, όταν με το καλό θα έρθει το παιδί θα δει και η Ιωάννα πως θα της βγει όλο αυτό […] οπότε από εκεί και πέρα θεωρώ ότι θα μπουν οι βάσεις στο πως θα επικοινωνήσουμε και στο που θα μείνουμε. Η Ιωάννα έχει μια επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη οπότε είναι λογικό να πηγαινοέρχεται. Ο μικρός με μεγάλη μου χαρά, να πηγαίνει η Ιωάννα στη Θεσσαλονίκη και να τον κρατάω εγώ, δεν έχω τέτοια προβλήματα».

Αυτή τη φορά, ο παρουσιαστής αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται μία γωνιά του παιδικού δωματίου, ενώ πάνω έχει γράψει πάνω: «Πλησιάζουν οι ώρες που ο μικρός μου βασιλιάς θα είναι εδώ», φέρνοντας συγκίνηση στα μάτια των χιλιάδων ακολούθων του.

Αλεξάνδρου Τούνη παιδί