Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Έρχεται ο μπέμπης της - Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πού θα γεννήσει

Περιμένει πώς και πώς τη γέννηση του παιδιού της

Έρχεται ο μπέμπης της - Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πού θα γεννήσει
Instagram - Ιωάννα Τούνη
News 02.12.2022 21:57
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όσο και η Ιωάννα Τούνη, περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους σε λίγο καιρό. Η αγαπημένη influencer έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες της (δείτε εδώ στιγμιότυπο από το παιδικό δωμάτιο), ενώ ο καλός της βρίσκεται δίπλα της σε κάθε βήμα.

«Η εγκυμοσύνη είναι χαριτωμένη. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα, έχω ακόμα ανακατοσούρες και εμετούς. Πρήζω εδώ τον ήρωα όλη μέρα. Ο Δημήτρης είναι ο καλύτερος αλλά θα καταλάβει ότι είναι μπαμπάς όταν βγει το μωρό» δηλώνει η Ιωάννα Τούνη, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντά χαριτολογώντας: «Όταν χαλαρώνει το επαγγελματικό κομμάτι, ξυπνάνε οι ορμόνες και την πληρώνω εγώ».

«Με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα, μετά τη γέννηση ο γάμος» ξεκαθάρισε η Ιωάννα Τούνη, ενώ για το ενδεχόμενο να κάνουν κάτι μαζί τηλεοπτικά η γνωστή influencer αναφέρει: «Έτσι κι αλλιώς με βλέπετε σπάνια στην τηλεόραση. Μάλλον ο Δημήτρης θα κάνει τηλεόραση κι εγώ με τον μπέμπη θα βλέπουμε και θα βαράμε παλαμάκια».

Περιμένει πώς και πώς το μωρό της η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, που πρόκειται να γεννήσει μιας και εδώ και αρκετό καιρό εκείνη και ο αγαπημένος της μοιράζουν τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη!

«Με έχετε φάει. Μετά από πολύ διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη θα γεννήσω Θεσσαλονίκη και μόλις μπορέσουμε να πάρουμε το μωράκι, νομίζω μετά από δέκα μέρες, θα κατέβουμε μαζί με τον Δημήτρη και τον μπεμπίνο Αθήνα»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Ιωάννα Τούνη στον 8 μήνα της εγκυμοσύνης της: Άνετο street look, στο κέντρο της Αθήνας με τον Αλεξάνδρου

«Λέω ότι είμαι έτοιμος για το μωρό, αλλά θα το δείξει η...» - Η εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη και το μωρό

Share