Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Μοίραζαν κληρονομιές...» - Ενοχλημένη η Αλίκη Κατσαβού με τα δημοσιεύματα για την περιουσία του Κώστα Βουτσά

«Πριν τον θάνατό του...»

«Μοίραζαν κληρονομιές...»  - Ενοχλημένη η Αλίκη Κατσαβού με τα δημοσιεύματα για την περιουσία του Κώστα Βουτσά
NDP
News 02.12.2022 22:51
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με τις μνήμες από τις τελευταίες τους στιγμές να είναι ακόμα νωπές (δείτε εδώ ποια ήταν τα τελευταία λόγια που της είπε), η Αλίκη Κατσαβού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ» αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά πριν καν φύγει από τη ζωή.

Η ηθοποιός εξήγησε πως όχι μόνο δεν πλούτισε από την κοινή ζωή της με τον ηθοποιό αλλά αντίθετα αντιμετωπίζει κι εκείνη όπως και πολύς ακόμα κόσμος, τις δυσκολίες μίας μονογονεϊκής οικογένειας.

To ξέσπασμα της Αλίκης Κατσαβού για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά

Έχουν λυθεί τυχόν ζητήματα που προέκυψαν με την περιουσία του Κώστα Βουτσά;

Κανένα «ζήτημα» δεν προέκυψε κατά την γνώμη μου σε σχέση με την περιουσία του Κώστα. Πριν τον θάνατο του ακόμη τα έντυπα «μοίραζαν κληρονομιές» με ψεύδη, με τα οποία γελούσε και ο ίδιος και αυτό συνεχίστηκε και μετά τον θάνατο του γιατί αυτά θεωρούνται ότι «πουλάνε». Στην πραγματικότητα έγιναν αυτά που ορίζει ο νόμος μετά τον θάνατο του. Το μόνο λυπηρό είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν, ακόμη και σήμερα, ότι εγώ πλούτισα χάρη στον Κώστα. Αυτό δεν ισχύει και το αποδεικνύει η ίδια μου η ζωή.

Κατσαβού Βουτσάς

Πως είναι η καθημερινότητα μιας μαμάς που μεγαλώνει το παιδί της στα πλαίσια μιας μονογονεϊκής οικογένειας;

Η καθημερινότητας μιας μονογονεϊκής οικογένειας είναι αναμφισβήτητα δύσκολη, πολύ περισσότερο δε όταν δεν έχεις κάποιον στο άμεσο περιβάλλον να μοιραστείς ακόμη και τα πιο απλά πράγματα όπως το να κρατήσει κάποιος το παιδί για μια ώρα ώστε να πεταχτείς για κάποιες δουλειές. Επίσης το γεγονός ότι δεν έχεις συνοδοιπόρο – συμπαίκτη σε αυτή τη ζωή δημιουργεί και οικονομικές δυσκολίες μέσα σε μια κοινωνική κατάσταση η οποία είναι δύσκολη για όλους, πολύ περισσότερο δε όταν δεν μπαίνουν δύο μισθοί μέσα σε ένα σπίτι.

Το γεγονός ότι είμαι μητέρα σε μονογονεϊκή οικογένεια έχει διαμορφώσει πάρα πολύ και την επαγγελματική μου ζωή, καθώς πιθανόν οι άλλοι δεν με καλούν για δουλειές ας πούμε στην τηλεόραση θεωρώντας ότι δεν είμαι σε θέση να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις και το ωράριο. Έτσι έριξα το βάρος στις δικές μου θεατρικές παραγωγές, με τρόπο που να συμβαδίζει με το σχολικό πρόγραμμα του Φοίβου. Επίσης αναγκαστικά το παιδί κάποιες φορές τώρα που μεγάλωσε με συνοδεύει σε επαγγελματικές υποχρεώσεις όπως είναι πχ. πρεμιέρες συναδέλφων ή άλλες περιπτώσεις. Έτσι θα πορευτούμε. Είμαι σκληρό καρύδι δεν μασάω! Η επιλογή μου να κάνω παιδί ήταν απολύτως συνειδητή και έχω στο ακέραιο τη δύναμη να το μεγαλώσω αρκεί να έχω την υγεία μου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ο Κώστας ήταν έτσι...» - Συγκίνησε η Αλίκη Κατσαβού με την εξομολόγησή της 2 χρόνια μετά τον θάνατο του Βουτσά

«Ο Φοίβος δεν ρωτάει για...» - Συγκίνηση με την εξομολόγηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

Share