«Δεν είναι κακό να...» - Η Πάολα "σπάει" την σιωπή της για τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης

Η απάντηση της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είναι κακό να...» - Η Πάολα

Πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Fever έκαναν το βράδυ της Παρασκευής 2/12 η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος. Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend ήταν εκεί και συνάντησε την τραγουδίστρια στα παρασκήνια του κέντρο.

Η ίδια μάλιστα μίλησε στους ρεπορτέρ για τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης, τη Eurovision αλλά και τις στυλιστικές της επιλογές που σχολιάστηκαν έντονα πριν από λίγες ημέρες.

Να υπενθυμίσουμε πως η Πάολα διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της καθώς μένει στη Κρήτη με τον σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη, με την σχέση τους να μετράει αρκετό καιρό. Ο αγαπημένος της τραγουδίστριας διατηρεί διάφορα μαγαζιά εστίασης στο νησί, τα οποία η ίδια τα επισκέπτεται πολύ συχνά, όταν έχει ελεύθερο χρόνο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, η Πάολα και ο Λάζαρος Βαφειάδης γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021, από κοινούς φίλους, σε μια προγραμματισμένη συναυλία της. Μάλιστα, από τις πρώτες συναντήσεις ξεκίνησαν να φλερτάρουν και μετά από λίγο καιρό έγιναν ζευγάρι.

Βέβαια, η Πάολα είναι αρκετά ακομπλάριστη και αυτό επιβεβαιώθηκε ακόμη μια φορά μέσα από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με την ίδια, τον νυν και την πρώην της (δείτε το εδώ).

Τι δηλώνει περί εγκυμοσύνης η Πάολα

«Μη μου πεις κι εσύ για τις κάλτσες… έγινε τόσο θέμα; Θεωρήστε πως ήταν φαρδιά τα πέδιλα, τίποτα άλλο. Δεν ασχολούμαι με αυτό. Έτσι μου ‘ρθε και το ΄κανα. Το ‘χω ξανακάνει στο παρελθόν. Έχω φορέσει ένα παπούτσι άλλο χρώμα κι ένα παπούτσι άλλο. Μου άρεσαν και τα δύο χρώματα και, επειδή οι συνεργάτες μου ήταν αναποφάσιστοι, έβαλα ένα κι ένα».

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης, η Πάολα ξεκαθάρισε: «Μάλλον με πετυχαίνουν τις φορές που τρώω παραπάνω. Δεν είναι κακό αλλά σίγουρα κάθε χρόνο δεν γίνεται να είμαι έγκυος».

Τέλος, για το αν θα την βλέπαμε ποτέ στη σκηνή της Eurovision, απάντησε: «Όχι, δεν με ενδιαφέρει. Γενικά δεν παρακολουθούσα ποτέ τη Eurovision. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει».