«Είναι αστείο να συγκρίνουν τη Μαρία με τη Δούκισσα» - Απασφάλισε ο Γιάννης Αϊβάζης

Όλα όσα δήλωσε για τον ρόλο της στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι αστείο να συγκρίνουν τη Μαρία με τη Δούκισσα» - Απασφάλισε ο Γιάννης Αϊβάζης

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου μίλησε το πρωί του Σαββάτου 3/12 ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για το Asia Express (δείτε εδώ τα χθεσινά 2/12 highlights), τη Μαρία Κορινθίου και την συμμετοχή της στο Πρωινό αλλά και τους χρήστες στο twitter.

Μάλιστα, αμέσως μετά, η σύζυγός του και γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην συγκεκριμένη εκπομπή και αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε η ίδια στην Δούκισσα Νομικού (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη για την Μαρία Κορινθίου

«Στην αρχή δεν θέλαμε ούτε εγώ, ούτε η Μαρία να πάμε. Μετά μου ξαναέγινε πρόταση και η Μαρία με έστειλε στο “Asia Express”. Το να ασχολούμαστε με τους ανώνυμους χρήστες του Twitter είναι λίγο αστείο. Το Twitter είναι δημόσιος λόγος και στον δημόσιο λόγο πρέπει να έχεις την ευθύνη να υπογράφεις αυτά που λες.

Που ξέρεις, μπορεί του χρόνου να μας δεις μαζί με τη Μαρία στην τηλεόραση, που ξέρεις μπορεί και όχι. Η Μαρία στο Πρωινό είναι πολύ καλή. Αυτό που έχει κληθεί να κάνει το υποστηρίζει πολύ καλά.

Είναι αστείο να συγκρίνουν τη Μαρία με τη Δούκισσα. Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει κανέναν. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έφυγε η Δούκισσα από το Πρωινό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης.