«Έχουμε ζήσει σκληρές, άδικες συμπεριφορές» - Τα σχόλια της Ελένης Τσολάκη για την απομάκρυνση της Κουτροκόη από τον ΣΚΑΙ 

«Εγώ διαβάζοντας τις δηλώσεις της από πίσω, στη δεύτερη ανάγνωση, βλέπω πολλά πράγματα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχουμε ζήσει σκληρές, άδικες συμπεριφορές» - Τα σχόλια της Ελένης Τσολάκη για την απομάκρυνση της Κουτροκόη από τον ΣΚΑΙ 

Πρώτο θέμα συζήτησης παντού είναι τις τελευταίες ώρες η απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day).

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια υπέγραψε την απόλυσή της και μόλις βγήκε από τον σταθμό, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Υπέγραψα μόλις την απόλυση, αποχωρώ από το κανάλι. Η αντιπρόταση έγινε χθες το απόγευμα στις 4 μετά από όλα όσα είχαν ειπωθεί στις εκπομπές. Ήταν για βοηθός αρχισυντάκτη που δεν είχε σχέση με το αντικείμενό μου και με την αρχισυνταξία που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Είμαι στενοχωρημένη γιατί έγινε πολύ ξαφνικά, σε χρονική στιγμή που είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Η απάντηση από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε ακριβώς αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας. Όταν είσαι τόσα χρόνια σε μια δουλειά και έχεις μια εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους». Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική για τους ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι. Δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον, πήγα μόνο στα κορίτσια στο μακιγιάζ» (δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο).

Τα σχόλια της Ελένης Τσολάκη για την απομάκρυνση της Κουτροκόη από τον ΣΚΑΙ

Το εν λόγω συμβάν συζητήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή Open Weekend, με την Ελένη Τσολάκη να τοποθετείται προσωπικά στην ξαφνική αυτή λήξη της συνεργασίας.

«Εγώ διαβάζοντας τις δηλώσεις της από πίσω, στη δεύτερη ανάγνωση, βλέπω πολλά πράγματα. Ξέρουμε ότι τα κανάλια είναι επιχειρήσεις κι εμείς που το ‘χουμε ζήσει από μέσα σκληρές, άδικες συμπεριφορές. Αν κάποιος δεν τις έχει ζήσει, είναι τυχερός. Λες η διοίκηση, ο σταθμός είναι κάτι απρόσωπο, κάποιος πήρε αυτή την απόφαση, γιατί όλοι είμαστε αναλώσιμοι σε αυτή τη δουλειά. Εμένα αυτό που μου κάνει αρνητική αίσθηση είναι το αντίο αυτών των δύο ανθρώπων.

Είναι κρίμα και άδικο για την πορεία της, τα χρόνια της και την αξία της να συζητάμε αν είναι γυναίκα ή άντρας. Όταν εγώ την ακούω να λέει ότι δεν ήθελα να χαιρετήσω κανέναν, παρά μόνο τα κορίτσια που με βάφουν και με χτενίζουν, αυτό φανερώνει ένα συνολικά κακό κλίμα που υπήρχε», υποστήριξε η Ελένη Τσολάκη.