Τίτλοι τέλους για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Χρήστο Δάντη; Όλη η αλήθεια για την σχέση τους

Παρεξηγήθηκαν και αυτό δεν πήγε πολύ καλά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, καθώς κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor 5 και φέτος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την ξαναδούμε εκεί για τον νέο κύκλο και το All Star παιχνίδι.

Η σχέση της με τον Χρήστο Δάντη είναι ένας, επίσης, λόγος για τον οποίο συζητιέται στα πάνελ των εκπομπών, διότι η διαφορά ηλικίας τους είναι μεγάλη (δείτε εδώ πόσα χρόνια την περνάει) και αυτό έχει σχολιαστεί αρκετές φορές από τον κόσμο που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην σχέση τους (δείτε εδώ την απάντηση του τραγουδιστή).

Μέχρι στιγμής, όμως, αυτό δεν φαίνεται να τους είχε εμποδίσει πουθενά και οι δυο τους συνέχιζαν ανενόχλητοι να κάνουν την ζωή τους. Παρόλα αυτά, δεν συνέντευξη που παραχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου το Σάββατο 3/12 στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, εξήγησε πως προέκυψαν κάποια προβλήματα μεταξύ τους και πως δεν αισθάνεται πολύ καλά το τελευταίο διάστημα.

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Χρήστο Δάντη

«Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι», είπε αρχικά η ίδια.

Και στη συνέχεια η πρωταθλήτρια επισήμανε: «Όσοι μπουν φέτος στο Survivor θα πάνε για τα χρήματα, θα πέσουν κορμιά. Πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος θα μπει, γιατί του αναζωογόνησε όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι. Κάποια από τα ζευγάρια που θα μπουν ίσως φτάσουν σε σημείο χωρισμού».

«Ο Μαρτίκας ήταν ένας μπαλαντέρ, επιλέχτηκε για το All Star για να κάνει ριάλιτι. Με την Κατερίνα Δαλάκα είμαστε φίλες, δεν θέλω να μας βγάλουν ίντριγκα μέσα στο παιχνίδι», κατέληξε.