Κι όμως δεν θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς - Ποιος θα παρουσιάσει το Fame Story μετά από 16 χρόνια

Όλα τα σενάρια που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κι όμως δεν θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς - Ποιος θα παρουσιάσει το Fame Story μετά από 16 χρόνια

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην τηλεόραση τις τελευταίες ημέρες, καθώς έχει γίνει γνωστό πως κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει το Fame Story, το οποίο θα αντικαταστήσει έναν άλλο μουσικό διαγωνισμό που έχει κρατήσει συντροφιά στο κοινό τα τελευταία 7 χρόνια (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός).

Τo Fame Story είναι, λοιπόν, ένα μουσικό Talent show που προβλήθηκε αρχικά από τον ΑΝΤ1. Ήταν η πρώτη μουσική ακαδημία στην Ελλάδα και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ παραμένει ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά TV Shows μέχρι και σήμερα.

Σε αυτό, οι διαγωνιζόμενοι - σπουδαστές έμεναν μέσα στη μουσική ακαδημία για 3,5 μήνες και έκαναν καθημερινά εξαντλητικά μαθήματα με καθηγητές (πχ. Δημήτρης Γούναρης, Τζούλι Μασίνο κτλ) και μία φορά την εβδομάδα γίνονταν το live όπου ερμήνευαν τραγούδια. Οι κριτές έβγαζαν άτομα προτεινόμενα και το κοινό ψήφιζε και αποφάσιζε ποιος θα αποχωρήσει.

Ποιοι θα είναι οι κριτές και ποιος ο παρουσιαστής του Fame Story

Ποιοι θα είναι, όμως, οι κριτές και ποιος ή ποια ο παρουσιαστής/α; Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται στο κανάλι του ALPHA, υπήρχε μεγάλη και έντονη συζήτηση πως "οικοδεσπότης" αυτού θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Τα σενάρια αυτά, βέβαια, δεν ισχύουν διότι ο συγκεκριμένος έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ μέχρι τον Ιούλιο.

Η παραγωγή του διαγωνισμού είναι του Νίκου Κοκλώνη, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάντα, δεν αποκλείει το να γίνει ο ίδιος παρουσιαστής, καθώς το Just The 2 Of Us δεν θα υπάρχει τον Σεπτέμβρη. Το μόνο σίγουρο, μέχρι στιγμής, είναι πως ο Ανδρέας Μικρούστικος έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του, αλλά δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του.