«Xωρίς καν να σε ρωτήσει...» - Η πρώτη ανάρτηση της Μαρία Φραγκάκη από το κρεβάτι του νοσοκομείου με ορούς στο χέρι

Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλές ήταν οι σημερινές (3/12) απουσίες από τα πλατό των πρωινών εκπομπών, καθώς από τη μία η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε πως αγαπημένος της συνεργάτης έπρεπε να λείψει από το στούντιο (δείτε εδώ ποιος και γιατί), ενώ το ίδιο συνέβη και στο OPEN, και συγκεκριμένα στο Open Weekend, με την Ελένη Τσολάκη να εξηγεί πως η Μαρία Φραγκάκη δεν θα μπορούσε να είναι εκεί, διότι η κατάσταση της υγείας της ανατράπηκε πριν από λίγες ημέρες και γι' αυτό βρίσκεται στο νοσοκομείο.

«Στη θέση της Μαρίας μας σήμερα είναι η Νάνσυ Παραδεισανού. Της συνέβη κάτι την Πέμπτη το βράδυ. Εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο. Έκανε ένα μικρό χειρουργείο. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση και γρήγορα και πάλι κοντά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της η παρουσιάστρια.

Η ανάρτηση της Μαρίας Φραγκάκη μέσα από το νοσοκομείο

Λίγες ώρες αργότερα, η ίδια θέλησε να ενημερώσει το κοινό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για όσα συμβαίνουν και για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αναρτώντας μία φωτογραφία της όπου ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου με ορούς στο χέρι.

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να προειδοποιήσει το κοινό να προσέχει τον εαυτό του, διότι όταν ένας άνθρωπος κουράζεται και προσπαθεί να αγνοήσει τις ανάγκες του σώματός του, εκείνο θα καταρρεύσει μέχρι και ο ίδιος να επανέλθει, τονίζοντας πως είναι απαραίτητο να κάνουμε ένα διάλειμμα από όλα όταν είναι απαραίτητο.

«Γιατί αν δεν προγραμματίσει εσύ ένα διάλειμμα, θα σε αναγκάσει ο οργανισμός σου να το κάνει – χωρίς καν να σε ρωτήσει και καθόλου δε θα σου αρέσει», έγραψε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί "περαστικά" και καλή, αλλά και γρήγορη ανάρρωση.

Μαρία Φραγκάκη
Instagram / Μαρία Φραγκάκη