Μπακοδήμου σε Κουδουνάρη: «Είδα στην εκπομπή της Καινούργιου ότι έχεις ενοχληθεί με πιθανή πρόταση του καναλιού στο πρόσωπό μου»

Τι συμβαίνει ανάμεσά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπακοδήμου σε Κουδουνάρη: «Είδα στην εκπομπή της Καινούργιου ότι έχεις ενοχληθεί με πιθανή πρόταση του καναλιού στο πρόσωπό μου»

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Γειά σου, το Σάββατο 3/12, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα, κατά το οποίο μιλούσαν για το My Style Rocks, την θέση της παρουσιάστριας σε αυτό, παρουσιάζοντας και μία μικρή διαμάχη της με τον Στέλιο Κουδουνάρη (δείτε εδώ τα ονόματα που συζητιούνται για τον διαγωνισμό).

Έλυσαν την παρεξήγηση τους στον αέρα ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Μαρία Μπακοδήμου

Βλέποντας, λοιπόν, η ίδια όσα ακούστηκαν στο πλατό του ALPHA, θέλησε να λύσει την οποιαδήποτε παρεξήγηση και ζήτησε από τους συνεργάτες της να τηλεφωνήσουν στον σχεδιαστή και να μιλήσουν στον "αέρα" για όλα όσα τον προβληματίζουν.

Μ.ΜΠ.: Είσαι στον αέρα, θέλω να λύσουμε τους λογαριασμούς μας.

ΣΤ.Κ.: Μου κάνεις φάρσα; Ποιους λογαριασμούς μας;

Μ.ΜΠ.: Είδα στην εκπομπή της Καινούργιου ότι έχεις ενοχληθεί με πιθανή πρόταση του καναλιού στο πρόσωπό μου. Γιατί εγώ δεν θα μπορώ σαββατοκύριακα λόγω του «Γεια σου» κι εσύ δεν μπορείς άλλες μέρες.

Τότε εκείνος ξέσπασε σε γέλια και είπε: «Το είδα κι εγώ και ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο για να μη νομίζεις ότι κάνω εγώ ιστορίες. Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι στο My Style Rocks. Επίσης, τις ώρες των γυρισμάτων δεν τις καθορίζουμε εμείς. Λίγο περίεργα μου φαίνονται τα πράγματα».

Ενώ, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε ξεκάθαρα για το αν θα είναι στο σόου: «Όχι, δεν θα είμαι στο My Style Rocks. Λοιπόν, με αφορμή αυτό το τηλεφώνημα να σας ξεκαθαρίσω ότι ούτε μου έγινε πρόταση, ούτε θα είμαι στο My Style Rocks. Κρίμα, γιατί με εσένα θα περνούσαμε πάρα πολύ ωραία».

Δείτε εδώ ποια άλλη ξανθιά παρουσιάστρια φημολογείται πως θα πάρει αυτή την θέση.