Άννα Μαρία Βέλλη: Πόζαρε χωρίς κανένα ρούχο και έδειξε για πρώτη φορά την πίσω όψη της

Για καλό σκοπό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Άννα Μαρία Βέλλη
Instagram / Άννα Μαρία Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη είναι μία γυναίκα ευαισθητοποιημένη και της αρέσει να περνά κοινωνικά μηνύματα όποτε της δίνεται η ευκαιρία μέσα από τη δουλειά της. Πολύ πρόσφατα μάλιστα, προχώρησε σε μία εξομολόγηση για την κακοποιητική συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της (δείτε εδώ αναλυτικά τα ακραία σκηνικά που περιέγραψε) για να παρακινήσει τον κόσμο να μιλάει για τα προβλήματά του και να ζητάει βοήθεια από ειδικούς γιατρούς και ψυχολόγους.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια μετά τις αποκαλύψεις της). Στο νέο τεύχος του περιοδικού Down Town, η ίδια πόζαρε ολόγυμνη μαζί με άλλες 28 προσωπικότητες της ελληνικής σόουμπιζ, χωρίς κανένα ρούχο ή εσώρουχο, για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με το AIDS και τον HIV.

Ολόγυμνη η Άννα Μαρία Βέλλη

«Όπως με όλα τα κοινωνικά στίγματα έτσι και με αυτό του AIDS, όσο οι ιστορίες μοιράζονται τόσο πιο πολύ εξοικειωνόμαστε και τόσο πιο πολλοί σώζονται», δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Όταν άτομο από τον κοντινό μου κύκλο διαγνώστηκε με HIV, θυμάμαι πως πάγωσα. Μετά ενημερώθηκα και όλα άλλαξαν. Είναι ακόμα εδώ μαζί μου, καλύτερα από ποτέ!» εξομολογήθηκε και επισήμανε: «Ενημερώσου και εξετάσου για σένα και γι’ αυτούς που αγαπάς».

Άννα Μαρία Βέλλη γυμνή
Πηγή φωτογραφίας: Down Town

Μαζί με την ηθοποιό, για το περιοδικό, φωτογραφήθηκε και ο Πάνος Τριανταφύλλου, τον οποίο τον παρακολουθούμε κάθε Σάββατο στις οθόνες μας μέσα από το Just The 2 Of Us.

«Θα ενθάρρυνα τα οροθετικά άτομα να σπάσουν τα στερεότυπα σχετικά με τον ιό μιλώντας ανοιχτά. Στόχος θα πρέπει να είναι η ελαχιστοποίηση του κοινωνικού στιγματισμού και η εξάλειψη λανθασμένων αντιλήψεων» σημειώνει χαρακτηριστικά ο αθλητής και Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας. «Να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε ως μέσο αποκλεισμού χαρακτηριστικά ατόμων που δεν ήταν επιλογή τους και να καταφέρουμε να κατανοήσουμε κάτι απλό για τους φορείς του HIV», είπε αρχικά ο ίδιος.

Και συμπλήρωσε: «Η συναναστροφή μαζί τους δεν αποτελεί κίνδυνο για κανέναν μας».

Πάνος Τριανταφύλλου
Πηγή φωτογραφίας: Down Town