Ελένη Φουρέιρα: Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ - Με κόκκινο μίνι φόρεμα λίγο πριν μπει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Δείτε τις φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Φουρέιρα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει μία εντελώς διαφορετική περίοδο στη ζωή της, καθώς περιμένει να γίνει για πρώτη φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία (δείτε εδώ το φύλο του μωρού).

Μπορεί να σταμάτησε τις εμφανίσεις της και τις συναυλίες της από το καλοκαίρι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει να βγαίνει και να το διασκεδάζει. Έτσι, αρκετά συχνά αυτές τις ημέρες και η ίδια ανεβάζει φωτογραφίες της από τις εξόδους της, αλλά και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την έχει εντοπίσει σε ακριβά εστιατόρια τρώγοντας γαρίδες.

Η κοιλίτσα της Ελένης Φουρέιρα μεγάλωσε πολύ

Το Σάββατο 3/12, μάλιστα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της από μία νέα έξοδό της, κατά την οποία φορούσε ένα κόκκινο μίνι φόρεμα, μακρύ μπουφάν στο ίδιο χρώμα και πολύ ψηλά και λεπτά πέδιλα. Στο χέρι της κρατούσε μία εντυπωσιακή τσάντα, ενώ στο πρόσωπό της φορούσε γυαλιά ηλίου.

Αυτό που "έκλεψε" τις εντυπώσεις, όμως, και έγινε το επίκεντρο των σχολίων που δέχθηκε κάτω από την ανάρτησή της, είναι η κοιλίτσα της, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και πλέον ξεπροβάλλει από κάθε outfit. Ακόμη πιο όμορφο είναι το γεγονός πως, όπως περπατά, χαϊδεύει το παιδάκι της!

Ελένη Φουρέιρα έγκυος
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα κοιλίτσα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Την Τρίτη 29/11, πόζαρε, πάλι, καθιστή στο πάτωμα του δωματίου της γκαρνταρόμπας της μπροστά από τα πολυάριθμα παπούτσια της, φορώντας ένα μπεζ σετ, πουκάμισο - φούστα, με ρίγες και πούπουλα στο στήθος, το οποίο είχε συνδυάσει με ροζ γόβες, και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη μία εικόνα έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε αυστηρό κότσο, ενώ στη δεύτερη τα έχει αφήσει να πέφτουν απαλά στους ώμους της και φοράει ένα χνουδωτό καπέλο. Όσο όμορφα και στυλάτα κι αν έχει ντυθεί, όμως, το βλέμμα όλων πέφτει στην κοιλιά της, η οποία μεγαλώνει μέρα με την μέρα και ξεπροβάλει από το κενό που έχει αφήσει μεταξύ της μπλούζας και της φούστας που έχει επιλέξει.

Η εγκυμοσύνη της ταιριάζει απόλυτα και φαίνεται πως και η ίδια απολαμβάνει να κάνει νέους συνδυασμούς που τονίζουν την νέα της εμφάνιση.

Ελένη Φουρέιρα έγκυος

Ελένη Φουρέιρα φουσκωμένη κοιλίτσα