«Υπήρχε δημοσίευμα που έλεγε ότι δεν χωράω πουθενά» - Η σπάνια αποκάλυψη του Γιώργου Αλκαίου

«Τώρα ζούμε σε μια εποχή που αν έχεις κιλά...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Υπήρχε δημοσίευμα που έλεγε ότι δεν χωράω πουθενά» - Η σπάνια αποκάλυψη του Γιώργου Αλκαίου

Ο Γιώργος Αλκαίος (δείτε εδώ γιατί άλλαξε το επίθετό του) αποφάσισε να επιστρέψει στο τραγούδι μετά από 11 περίπου χρόνια, προκαλώντας σοκ στο κοινό του που περίμενε πως και πως για αυτή του την απόφαση. Ο ίδιος είχε επιλέξει να απομονωθεί και να βρει τον εαυτό του στη Μήλο, εξηγώντας σε προηγούμενη συνέντευξή του τι ήταν αυτό που τον ώθησε στην "φυγή".

«Όταν παρατηρείς τα σημάδια – γιατί η εποχή είναι της γρηγοράδας – σε οδηγούν κανονικά εκεί που πρέπει να φτάσεις. Τελείωσα την Eurovision, έχασα τη γιαγιά μου, ήταν μία πολύ περίεργη και δύσκολη κατάσταση, γιατί χτύπησε διαφορετικό νεύρο απ’ ότι περίμενα.

Και μπαίνοντας σε μια τέτοια κατάσταση είπα ότι δεν έχω να πω κάτι άλλο. Έχω κάνει τα άλμπουμ μου, έχω πάρει χρυσούς, πλατινένιους δίσκους, έχω κάνει καταπληκτικές αποτυχίες, έχω κάνει εξαιρετικές επιτυχίες… Τα έχω ζήσει όλα. Η πρώτη χρονιά ήταν απεγκλωβισμός, πέρασα πολύ ωραία. Μετά μπήκε στη ζωή μου το διάβασμα και είχα πράγματα να ασχοληθώ. Είχα “πετάξει” τα πράγματα του στούντιο στην αποθήκη και είπα “δεν θα τα ανοίξεις!”», κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής.

Πλέον, όμως, είναι σίγουρος για τον σκοπό του και δεν τον ενδιαφέρει ούτε το χρήμα, αλλά ούτε και η φήμη. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να περνάει καλά με την μουσική του. Ο καλλιτέχνης, λοιπόν, παραχώρησε άλλη μία συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, το Σάββατο 3/12 και μίλησε για όλα.

Μάλιστα, αποκάλυψε και τι είχε διαβάσει σε ορισμένα δημοσιεύματα τα οποία τον στεναχώρησαν και είχαν σχέση με την εμφάνισή του που έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια, όμως είναι απολύτως λογικό. Τέλος, ο ίδιος απάντησε και για τον λόγο που επέλεξε να μην κάνει καριέρα στην Αμερική όταν είχε την ευκαιρία.

Τι ανέφεραν τα δημοσιεύματα για τον Γιώργο Αλκαίο

«Πιστεύω ότι το χρήμα μάς βγάζει ότι χειρότερο έχουμε. Το χρήμα πρέπει να σε εξυπηρετεί, να μην το εξυπηρετείς. Ακόμα λέω όχι σε κάποια πράγματα γιατί βλέπω ότι δεν υπάρχει εξέλιξη. Από μικρός είχα ψυχολογικά και συναισθηματικά βάρη, αλλά στη Μήλο ξεκαθάρισαν όλα.

Όταν πρέπει να ισορροπήσεις με τον εαυτό σου, θέλει χρόνο. Τώρα ζούμε σε μια εποχή που αν έχεις κιλά, σου λένε μπράβο. Τότε δεν υπήρχε τακτ. Υπήρχε δημοσίευμα που έλεγε ότι ο Αλκαίος δεν χωράει πουθενά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είχα μεγάλες ευκαιρίες στην Αμερική για δουλειά. Είμαι εδώ στην Ελλάδα και μου αρέσει, είναι ο τόπος μου».