«Ξέρεις εσύ» - Το φιλί όλο νόημα του Νίνο στην κάμερα του MEGA

Συγκινήθηκαν όλοι με την επιστροφή του στην τηλεόραση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ξέρεις εσύ» - Το φιλί όλο νόημα του Νίνο στην κάμερα του MEGA

Απέναντι στο Just The 2 Of Us βρίσκεται το Σπίτι με το MEGA για άλλο ένα βράδυ του Σαββάτου 3/12 (δείτε εδώ ποιος κερδίζει την μάχη σε νούμερα τηλεθέασης) και καλεσμένος της Ρούλας Κορομηλά είναι ο Νίνο, ο οποίος είχε αποφασίσει να μείνει για λίγο διάστημα μακριά από την τηλεόραση και την δημοσιότητα.

Ο ίδιος, λοιπόν, πήρε τον λόγο για να καλωσορίσει το κοινό, όμως άρχισε να μιλάει για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής και κατάφερε να κάνει όλο το πλατό να συγκινηθεί.

Τα συγκινητικά λόγια του Νίνο στο Σπίτι με το MEGA

«Η έναρξη η δική μου στη δισκογραφία έγινε μέσω της τηλεόρασης. Αμέσως μας έβαλαν στο 10ο ράφι και μας είπαν, «πρέπει να καταφέρετε και να μείνετε στο 10ο ράφι». Ήταν αλλιώς τότε τα πράγματα. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνη η υπερβολική φήμη», παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, όταν οι πρώτες νότες από την μεγάλη του επιτυχία «Έρωτα μου» ακούστηκαν, ο Νίνο τόνισε με νόημα προς τον φακό: «Αυτό λέγεται Έρωτα μου, Αγάπη μου, Ζωή… Ξέρεις εσύ», στέλνοντας ένα φιλί.

Οι τηλεθεατές ξετρελάθηκαν με την μεγάλη του επιστροφή και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων πήραν φωτιά.