Τηλεθέαση 26/11: Έβαλε "φωτιά" στον ALPHA ο Νίκος Κοκλώνης - Τι συνέβη με την Κορομηλά

Η prime time ζώνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεθέαση 26/11: Έβαλε

Στην χθεσινή "μάχη" για τα νούμερα τηλεθέασης, τρία ήταν τα πιο δυνατά προγράμματα που κοντραρίστηκαν. Ένα ωστόσο ήταν εκείνο που κατάφερε να βγει πρώτο και να "σκίσει" τον ανταγωνισμό.

Η τηλεθέαση της prime time - Τι έκανε Κοκλώνης και Κορομηλά και ποιος τους πέρασε;

Το Μουντιάλ για ακόμη μια φορά κατάφερε να περάσει μπροστά και με μεγάλη διαφορά αφού έκανε 28,7% σε δυναμικό κοινό. Μάλιστα, έχει καταφέρει να περάσει κατά πολύ μέχρι και τον Σασμό.

Δεύτερος ήρθε ο Νίκος Κοκλώνης με το J2US που έβαλε "φωτιά" στον ALPHA με το 15,4%, παρόλο που δεν βγήκε πρώτος. Αμέσως μετά έφτασε η Ρούλα Κορομηλά και το MEGA με 9,5% (δείτε για ποιο λόγο έβαλε τα κλάματα).

  • ALPHA: J2US 15,4
  • OPEN: Λάβα 3,6
  • OPEN: Ό,τι αγαπώ 1,5
  • STAR: H μπαλαρίνα και ο μικρός εφευρέτης 7,2
  • MEGA: Σπίτι με το MEGA 9,5
  • ΑΝΤ1: Αργεντινή - Μεξικό 28,7
  • ΣΚΑΙ: Σαχάρα 6,8
  • ΕΡΤ: Πρόσωπα με τον Χρήστο Βασιλόπουλο 2,6
  • ΕΡΤ: Φλόγα και άνεμος 1,6

Τα τέταρτα το J2US: 14.8 - 17.1 - 18.0 - 19.2 - 19.8 - 19.2 - 18.2 - 14.2 - 14.8 - 14.3 - 13.4 - 14.0 - 13.4 - 14.4 - 13.6 - 13.9 - 16.3 - 11.3 - 14.7 - 15.3 - 14

Τα τέταρτα της Κορομηλά: 8.0 - 7.9 - 8.7 - 11.7 - 11.3 - 8.5 - 9.0 - 8.5 - 10.3 - 10.9 - 9.0 - 12.9 - 10.0 - 11.6 - 10.7 - 10.9 - 10.5 - - 6.7 - 6.5 - 5.4

Τα τέταρτα του Μουντιάλ: 27.8 - 30.1 - 30.7 - 25.7 - 24.2 - 29.2 - 31.2 - 30.7

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Τα 26/11 Highlights του J2US

Το νέο τραγούδι του Νίκου Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε στην παρουσίαση του Just the 2 of us στον Alpha με τη διάθεσή του να είναι εντελώς ανεβασμένη, καθώς από την έναρξη και μόνο είχε να ανακοινώσει κάτι πολύ ευχάριστο.

Ανάμεσα στο μπαλέτο του λοιπόν, τον είδαμε να παρουσιάζει το καινούργιο και συγκεκριμένα το δεύτερο τραγούδι του, το οποίο είναι πολύ ανεβαστικό και δεν είχε καθόλου τυχαίους στίχους.

Το ''έχω μάτι'' λοιπόν θα τραγουδάει από εδώ και στο εξής ο παραγωγός - παρουσιαστής, το οποίο και αφιερώνει εξαιρετικά στον ανταγωνισμό...(δείτε εδώ το πρόγραμμα που παίζει απέναντι από το Just και τα σχόλια των παρουσιαστών).

Το χιουμοριστικό σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου στο J2US

Λίγο μετά τα αποθεωτικά σχόλια του παρουσιαστή για το νέο look της Δέσποινας Βανδή στη συνέχεια είδαμε τη Βίκυ Σταυροπούλου να σχολιάζει την εμφάνιση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή και του Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

Και αφού ολοκλήρωσε την κριτική της, αναφέρθηκε με πολύ χιούμορ στον εαυτό της, καθώς πάντα κάνει αυτοσαρκαστικά σχόλια, με την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό να είναι η αφορμή.

«Ξέρετε τι απολαμβάνω σε εσάς; Την χαρά σας. Επειδή αριβώς εκτιμάμε όλες τις προσπάθειες των παιδιών, είναι πολύ ωραίο ρε παιδί μου να βλέπεις ανθρώπους που χαίρονται να είναι στη σκηνή. Ο Φωκάς Ευαγγελινός έκανε καταπληκτική δουλειά γιατί μας μετέφερε – και εμένα προσωπικά – σαν να ήμουν σε αυτό το ταβερνάκι με τα φωτάκια πίσω. Έχω χάσει την όσφρησή μετά τον κορονοϊό. Δυστυχώς όχι τη γεύση», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη για το κοντό φόρεμα της Δέσποινας Βανδή

Το επίκεντρο της βραδιάς φαίνεται, πως ήταν 26/11 στο Just the 2 of us του Alpha η Δέσποινα Βανδή, καθώς τόσο το νέο της μαλλί όσο το φόρεμα, που επέλεξε να φορέσει συζητήθηκαν ιδιαίτερα.

Ο πρώτος και καλύτερος, που δεν άφησε τις επιλογές αυτές ασχολίαστες είναι ο Νίκος Κοκλώνης, ο παρουσιαστής του show, που σε πρώτο επίπεδο αποθέωσε το νέο της look.

Όταν αργότερα όμως, η Βανδή μαζί με τη Σταυροπούλου σηκώθηκαν από τις θέσεις τους, καθώς ήθελαν να συγχαρούν από κοντά τη Λόλα και τον Λευτέρη Μητσόπουλο, ο Νίκος είδε το μίνι λευκό φόρεμα της Δέσποινας και την έφερε με γλυκό τρόπο σε λίγο αμήχανη θέση...

«Να σχολιάσω δε γίνεται, κάτι λείπει σήμερα από τη Δέσποινα, κάντε ένα κοντινό καλέ, τι ωραίο αυτό, που φοράς», είπε ο Νίκος Κοκλώνης

''Ξεσπάθωσε'' το twitter με τα νέα μαλλιά της Δέσποινας

Η Δέσποινα Βανδή είναι χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσίες στο Just the 2 of us του Alpha, αφού σε κάθε της εμφάνιση στο show φροντίζει να έχει και διαφορετικo look.

Μετά λοιπόν από το κοντό αγορέ μαλλί, που είχε επιλέξει και φυσικά είχε τραβήξει την προσοχή όλων, αυτή τη φορά την είδαμε με ένα καστανό και κοντό καρέ, το οποίο της πήγαινε πάρα πολύ.

Οι χρήστες λοιπόν του twitter, αγαπάνε και θαυμάζουν τη Βανδή και έτσι έκαναν μοναδικά σχόλια για την περούκα, που επέλεξε να φορέσει με την πλειοψηφία αυτών να είναι θετική.

Η ανατρεπτική εμφάνιση της Λόλας και του Λευτέρη Μητσόπουλου στο J2US

Το ζευγάρι ,Λευτέρης Μητσόπουλος με τη Λόλα έλειπε από το προηγούμενο live και έτσι γύρισαν πιο ανανεωμένοι από ποτέ, με την κριτική επιτροπή να εντυπωσιάζεται με το act τους, μιας και η Λόλα έκανε την αποκάλυψε της, ως Αντώνης.

Οι κριτές μάλιστα ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ, που η Βίκυ Σταυροπούλου και η Δέσποινα Βανδή σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να τους φιλήσουν, με τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει το λεπτό αυτό ένα αμήχανο σχόλιο στη Δέσποινα.

«Έχω να πω πως έχω δει το ίδιο νούμερο στην καλύτερη του περίπτωση το ’88 με τη Μαρινέλλα και τον Γαλαμίτση. Μας είχε στείλει στο Λας Βέγκας για να φέρουμε μπαλέτα και μάγους για το Ρεξ που τότε το εγκαινιάζαμε. Ήταν ένα παιδί που έκανε το ίδιο πράγμα με σένα, Αντώνη. Το έκανε τέλεια. Αλλά αυτό το δικό σου το φινάλε δεν το είδα.

Και μιλάμε για ένα θέαμα στο Λας Βέγκας τοπ! Αυτό όμως το φινάλε το δικό σου που τα κατέστρεψες όλα και την δραματικότητα στην κίνηση και το πρόσωπο σου, δεν τα είχε. Είσαι ένα αριστούργημα αγόρι μου, μπράβο», είπε ο Σταμάτης Φασουλής για την εμφάνιση.

Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή για το φόρεμα της Ματίνας Νικολάου

Ένα από τα ζευγάρια που ήρθαν αντιμέτωπα με την όχι και τόσο θετική κριτική ήταν και οι Ματίνα Νικολάου με τον σύντροφό της στη ζωή, Βασίλη Πορφυράκη, οι οποίοι αν και προσπάθησαν πολύ δεν καταφέραν να εντυπωσιάσουν, όπως άλλες φορές την κριτική επιτροπή.

Έτσι λοιπόν, η Βανδή, μετά από τα αποθεωτικά σχόλια που δέχτηκε η ίδια για το νέο της look δεν άντεξε και σχολίασε κάπως έντονα το φόρεμα της Ματίνας.

«Αισθάνθηκα ότι όλο αυτό σε περιόρισε. Δεν είναι ωραίο το ρούχο. Η Ματίνα είναι κούκλα, εμένα το ρούχο δεν μου αρέσει. Εγώ ψάχνω την κινησιολογία κάτω από το ρούχο», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε

Χωρίς τη φυσική τους παρουσία -λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζονται- ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε χθες την αποχώρησή τους, έχοντας δίπλα του τρία άλλα ζευγάρια που καρδιοχτύπησαν μέχρι ν’ ακούσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Αν και δίπλα του ο παρουσιαστής είχε την Άντζελα Δημητρίου με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη με τη Ντίντι και τη Ματίνα Νικολάου με το Βασίλη Πορφυράκη, τελικά ενημέρωσε το κοινό ότι αυτοί που αποχαιρετούν το J2US είναι οι Dj Pitsi και Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Το μουσικό ζευγάρι τραγούδησε το “Όλα γύρω σου γυρίζουν” του Σάκη Ρουβά με τους κριτές να τους συγχαίρουν για την προσπάθειά τους και την έντονη σκηνική τους παρουσία.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Πάνος Τριανταφύλλου και η Φωτεινή Δάρρα δεν θα εμφανιστούν στο επόμενο live

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πολύωρου μουσικού show, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα νέα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν τα ζευγάρια στο 9ο live.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εν λόγω διαδικασίας ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως το επόμενο Σάββατο δεν θα εμφανιστούν στη σκηνή για να διαγωνιστούν ο Πάνος Τριανταφύλλου και η Φωτεινή Δάρρα.

Ο λόγος είναι πως ο Πάνος Τριανταφύλλου θα απουσιάζει στο εξωτερικό με την Εθνική ομάδα ξιφασκίας για αγώνες.

«Στον Πάνο Τριανταφύλλου και στη Φωτεινή Δάρρα δεν θα δώσω τίποτα γιατί δεν θα είναι μαζί μας στο live γιατί ο Πάνος έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό με την Εθνική ομάδα ξιφασκίας», είπε ο Νίκος Κοκλώνης και συμπλήρωσε ο Πάνος Τριανταφύλλου: «Θα είναι ένα Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πολωνία, στη Βαρσοβία. Η ομάδα ξιφασκίας με αμαξίδιο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με ομοσπονδιακό προπονητή τον Δημήτρη Κάσδαγλη. Ένας φοβερός προπονητής, μια πολύ ωραία ομάδα, ωραία ατμόσφαιρα και αυτό έχει μεγάλη σημασία».