«Πονάει η ψυχή μου...» - ''Λύγισε'' η Ρούλα Κορομηλά στο Σπίτι με το Mega

Ο λόγος που δεν άντεξε η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πονάει η ψυχή μου...» - ''Λύγισε'' η Ρούλα Κορομηλά στο Σπίτι με το Mega

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μια από τι κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες με την πορεία της να μην μπορεί ίσως να συγκριθεί με καμία άλλη γυναίκα στο χώρο.

Αυτό, που την κάνει τόσο μοναδική είναι η αλήθεια της και το γεγονός, πως δε φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της στον τηλεοπτικό αέρα. Μετά λοιπόν τα δάκρυα στην πρώτη, μετά από 27 χρόνια, συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη, την είδαμε ξανά να συγκινείται δημόσια.

Αυτή τη φορά λοιπόν, μέσα από το Σπίτι με το mega, όπου και είναι η παρουσιάστρια του, την είδαμε να λυγίζει από τα πολύ τρυφερά λόγια του Τάκης Σούκα στο πρόσωπό της.

Η συγκίνηση της Ρούλας Κορομηλά στο Σπίτι με το Mega

«Για 10 χρόνια ήμασταν μαζί στην ΕΡΤ και μου κάνατε σπουδαίες εκπομπές. Είσαστε πανέμορφη, παραμένετε πανέμορφη, είσαστε η πρώτη για μένα – και δεν κάνω κολακείες – παρουσιάστρια και ξέρετε πως θα μιλήσετε, ξέρετε τι θα πείτε. Εγώ σας λατρεύω χρόνια και μόλις είδα ότι ήρθατε στο Σπίτι με το MEGA χάρηκα πάρα πολύ.

Λέω «αυτό το κουκλί, αυτή η κούκλα, αυτή που ξέρει πιο καλά την τηλεόραση από κάθε μία άλλη και είναι τόσο όμορφη και ξέρει τι θα πει και τι θα κάνει». Είναι χαρά που ήρθατε εδώ και χάρηκα πάρα πολύ. Σε λατρεύω Ρούλα, να είσαι καλά» είπε ο Τάκης Σούκας.

«Να είστε καλά! Όταν ακούς από κάποιους ανθρώπους, όπως είναι ο κ. Σούκας και ο κ. Μαργαρίτης, να σου λένε πράγματα τόσο γλυκά και τόσο τιμητικά, το ευχαριστώ είναι λίγο. Είναι πολύ λίγο και μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ. Έχουμε να πούμε πολλά αλλά για να αποφορτίσουμε λίγο την ατμόσφαιρα διότι εγώ, κύριε Μαργαρίτη μου, και τα δικά σας τραγούδια που ακούω πολλές φορές συγκινούμαι και κλαίω.

Ακούω τα τραγούδια που έχει γράψει ο κ. Σούκας και κάνω το ίδιο. Είμαι λίγο ευσυγκίνητη. Πονάει η ψυχή μου για κάποια πράγματα και έχω περάσει και γω πολλά όπως και όλος ο κόσμος», είπε συγκινημένη η Ρούλα Κορομηλά.