Στην λευκή χριστουγεννιάτικη νύχτα της Άνδρου η Ελένη Μενεγάκη - Βίντεο από την ομιλία της

«Όποιος έρχεται σε αυτό το νησί κολλάει και υπάρχει λόγος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην λευκή χριστουγεννιάτικη νύχτα της Άνδρου η Ελένη Μενεγάκη - Βίντεο από την ομιλία της

Το πλοίο για την όμορφη Άνδρο πήρε η Ελένη Μενεγάκη με το που τελείωσε η εκπομπή της το μεσημέρι της Παρασκευής 2/12, μιας και η παρουσιάστρια όποτε βρίσκει λίγο χρόνο τον εκμεταλλεύεται αμέσως και τον αξιοποιεί επισκέπτοντας το αγαπημένο της νησί.

Μάλιστα, μόλις έφτασε στην Άνδρο, επισκέφθηκε αμέσως τη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων. Πλήθος κόσμου βρέθηκε γύρω από την παρουσιάστρια και ξαφνικά, αντί για τη γιορτή, όλοι κοιτούσαν εκείνη. Η Ελένη Μενεγάκη πάντως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο βίντεο και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους (δείτε το εδώ).

Εντωμεταξύ, χθες, Σάββατο 3/12, πραγματοποιήθηκε η λευκή χριστουγεννιάτικη νύχτα, με την παρουσιάστρια φυσικά να συμμετέχει στην Πανδριακή γιορτή στο Λιμάνι του Γαυρίου.

Βίντεο από την ομιλία της λευκής χριστουγεννιάτικης νύχτα στην Άνδρο

«Να έχουμε μια υπέροχη χρονιά και το νησί μας που είμαστε πολλοί που δεν γεννηθήκαμε εδώ, αλλά το αγαπάμε σαν να γεννηθήκαμε εδώ. Και θα έρθουν κι άλλοι. Γιατί όποιος έρχεται σε αυτό το νησί κολλάει και υπάρχει λόγος» είπε στους κατοίκους της Άνδρου η Ελένη Μενεγάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η λαμπερή παρουσιάστρια διαθέτει ένα εντυπωσιακό σπίτι στο νησί.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος