Περιτριγυρισμένη από πλήθος κόσμου - «Χαλασμός» με την Ελένη Μενεγάκη σε γιορτή της Άνδρου

Ταξίδι - αστραπή στο αγαπημένο της νησί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει η σημερινή (2/12) εκπομπή της (δείτε εδώ το επικό περιστατικό που συνέβη με την καλεσμένη της) και αμέσως, η Ελένη Μενεγάκη πήρε το πλοίο και ταξίδεψε στην αγαπημένη της Άνδρο.

H εβδομάδα που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη για την παρουσιάστρια λόγω της τρομάρας που πήρε με τον σεισμό, κάτι που αποκάλυψε άλλωστε και μέσα από την εκπομπή της.

«Ξαφνικά άρχισαν να κάνουν τα κρεβάτια "Φρρρ" και πάνω - κάτω, πάνω - κάτω. Παιδιά αλήθεια σας λέω, στο δικό μας κρεβάτι έγινε αυτή η περιπέτεια. Στο σπίτι μας καταλαβαίνει όλους τους σεισμούς. Πολύ κούνημα παιδιά, δεν ξέρω για εσάς. Κάθε φορά που γίνεται σεισμός λέω "εντάξει, το σπίτι μας αντέχει, δεν πήγαν χαμένα τα λεφτά"

Γίνανε πολλά κουνήματα, το ξαναλέω, δεν είμαι υπερβολική. Κατεβήκαμε κάτω και ξανάρχισε πάλι. Γίναμε 3-4 στη σειρά. Είχα τους γονείς μου εδώ και δεν χρειάστηκε να τους πάρω τηλέφωνο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της παρουσιάστριας (δείτε εδώ το βίντεο).

Τα «έσπασε» στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για τη μεγάλη αγάπη που έχει στο νησί των Κυκλάδων και έτσι αποφάσισε να αποφορτιστεί για λίγο από την καθημερινότητά με ένα ταξίδι. Μόλις έφτασε στο νησί επισκέφθηκε αμέσως τη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε γύρω από την παρουσιάστρια και ξαφνικά, αντί για τη γιορτή, όλοι κοιτούσαν εκείνη. Η Ελένη Μενεγάκη πάντως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο βίντεο και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους.