«Είδα την Σοφία στο πάτωμα και τον Μάνο...» - Η αποκάλυψη του Σωτήρη Καλυβάτση για Παυλίδου και Παπαγιάννη

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι γουστάρει και σταδιακά να το πιστεύει κιόλας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είδα την Σοφία στο πάτωμα και τον Μάνο...» - Η αποκάλυψη του Σωτήρη Καλυβάτση για Παυλίδου και Παπαγιάννη

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι του MEGA βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 4/12 ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη, όπου κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης της πρώτης (διαβάστε εδώ την κατάθεσή του).

Να υπενθυμίσουμε πως ο Εισαγγελέας, αφού άκουσε κάθε πλευρά και έλαβε υπόψιν του τις μαρτυρίες και τα στοιχεία, έκρινε πως ο ηθοποιός είναι ένοχος και η ποινή που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης είναι τέσσερις μήνες με αναστολή.

Η ηθοποιός, από την άλλη πλευρά, κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα ησυχάσει τόσο απλά, διότι η πλευρά του "αντιπάλου" της κατέθεσε έφεση επί της απόφασης.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Καλυβάτση για Παπαγιάννη - Παυλίδου

«Το δικαστήριο προφανώς είδε τα στοιχεία και πήρε μια απόφαση. Ήμουν αυτήκοος μάρτυρας του περιστατικού. Ανέβηκα ακριβώς μετά το συμβάν, είδα την Σοφία στο πάτωμα και τον Μάνο από πάνω. Δεν έχουν κανένα νόημα να λέμε αρλούμπες. Να γίνει σκευωρία μέσα σε ένα θέατρο του μεγέθους του Χυτηρίου για να πάρουμε τη θέση ενός ηθοποιού; Δεν μπορώ να σας απαντήσω, να ρωτήσετε τον Μάνο Παπαγιάννη.

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι γουστάρει και σταδιακά να το πιστεύει κιόλας και να γίνει η αλήθεια του. Είχαμε ένα καμαρίνι μαζί. Άρχισε να συζητάει με τη Σοφία και μετά ανέβηκαν οι τόνοι. Πήγε πάνω η Σοφία και του έκλεισε με δύναμη την πόρτα. Φαίνεται πως εκνευρίστηκε. Άκουσα τη Σοφία να ουρλιάζει και τον Μάνο να χτυπάει την πόρτα. Η Κόνι Μεταξά ήταν μπροστά. Έγιναν μπροστά στα μάτια της. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παραβιάζει τον χώρο του άλλου» είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.