«Μας δουλεύουν ρε, άντε από' δω» - Εκτός εαυτού η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στον αέρα του ALPHA

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μας δουλεύουν ρε, άντε από' δω» - Εκτός εαυτού η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στον αέρα του ALPHA

Πριν από λίγες ημέρες, η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατό της. Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα και η ίδια, μαζί με τον σύζυγό της, εμφανίστηκαν στην κάμερα του ALPHA, στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, για να μιλήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά τον χαμό του παιδιού τους.

Μάλιστα, εξήγησαν πως ζητούν τη σύσταση ενός ταμείου αλληλοβοηθείας προκειμένου όλες οι οικογένειες των θυμάτων να μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στον δικαστικό αγώνα που έχουν μπροστά τους και σε αυτό μπορεί να τους βοηθήσει η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, με την οποία έχουν έρθει σε επικοινωνία και η οποία βγήκε στον αέρα, προκαλώντας οργή στην Κούλα Αρμουτίδου.

Εκτός εαυτού η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στον αέρα του ALPHA

«Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να απαιτήσω, θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια. Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση», είπε η ίδια.

Και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων απάντησε: «Μόλις υπάρξει εξέλιξη, η οποία όμως να ισχύσει, εγώ δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει την επόμενη μέρα…» και τότε η Κούλα Αρμουτίδου αποχώρησε εκνευρισμένη λέγοντας: «Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν μας δουλεύουν ρε… Και θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει και άντε από ‘δω».