«Όλοι, μεταξύ τους, αντάλλαζαν τα αίσχη» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Μαυρίδης μετά την αποχώρησή του από το Asia Express

«Ήταν σαν κόλαση»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όλοι, μεταξύ τους, αντάλλαζαν τα αίσχη» -

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί στην τηλεόραση, ωστόσο το έκανε φέτος μέσα από το Asia Express (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί ο τελικός), όπου μπήκε μαζί με την σύζυγό του, αμέσως μετά τον γάμο τους. Θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για ένα διαφορετικό ταξίδι του μέλιτος, όμως όσα χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν εκεί δεν θύμιζε σε τίποτα αυτή την έννοια.

Πολλές φορές τους είδαμε να μαλώνουν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, γεγονός που προκάλεσε και την αντίδραση του κοινού (δείτε εδώ την "επίθεση" κατά του παρουσιαστή από το κοινό), αλλά αφού αποχώρησαν από το παιχνίδι φαίνεται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει και οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Μαυρίδη για το Asia Express

Μάλιστα, την Κυριακή 4/12 βρέθηκαν στον καναπέ του Dot στο κανάλι του STAR και προχώρησαν σε δηλώσεις για την εμπειρία τους και τις δυσκολίες που πέρασαν στην Ασία. Ο τατουατζής αναφέρθηκε στο γεγονός πως κάθε φορά που υπήρχε κάποιος τσακωμός, όλοι ξέσπαγαν μεταξύ τους και έχουν ακουστεί αισχρά πράγματα για τον καθένα, γι' αυτό και αν είχε την επιλογή δεν θα πήγαινε ξανά με την καλή του, αλλά θα επέλεγε τον κολλητό του.

«Όλοι, μεταξύ τους, αν εξαιρέσουμε τον Νάσο με τον Παύλο που είναι σε άλλο επίπεδο, αντάλλαζαν τα αίσχη. Οκ, δεν έγινε και κάτι. Με το που γινόταν μια ένταση με εμάς, το τι έχω ακούσει… Έλεγα οκ, πάμε, cancel Μαυρίδης, όλοι μαζί. Δεν δικαιολογείται», είπε χαρακτηριστικά, ενώ η Κρίστη Καθάργια συμπλήρωσε πως ήταν ταυτόχρονα η πιο δύσκολη και όμορφη εμπειρία.